Лілія Ребик вперше за півтора роки приїхала до Харкова: місто в її очах зовсім не змінилося

Лілія Ребрик півтора роки не могла зібратися з силами та повернутися до рідного Харкова, але днями зірка все ж зробила це і не пошкодувала.

З початком повномасштабного вторгнення Лілія Ребрик активно подорожує містами України в рамках настрольного туру. Вона побувала в багатьох містах, але зараз вперше приїхала до Харкова, який досі майже кожного дня знаходиться під обстрілами. Приїхати зірка вирішила не сама, а зі своїм чоловіком Андрієм Диким, який вже багато років є хореографом.

Подружжя поділилося милими фотографіями зі свого прибуття до прекрасного міста на фоні залізничного вокзалу. Андрій ніжно притулився до коханої і вони двоє ловлять приємні сонячні промені.

Лілія Ребрик повернулася до Харкова
Лілія Ребрик повернулася до Харкова

Харків зустрів телеведучу справді теплою та хорошою погодою. Зірка мала змогу багато ходити вуличками міста і побачити, як по-справжньому живуть коренні жителі міста в умовах повномасштабного вторгнення. Лілія помітила, що місто далі живе своє життя навіть попри постійни вибухи та обстріли.

«Харків. Я тут вперше за півтора року. Дуже чисте місто, доглянуте, навіть під час війни не втратив своєї краси та шарму. Ніколи не спить і плаче за кожним, хто більше не зможе його побачити. Харків – це місто нескорених!», – написала Ребрик в описі під фото.

Лілія Ребрик повернулася до Харкова
Лілія Ребрик повернулася до Харкова

Прихильники підтримали зірку власними роздумами про Харків:

  • “Лілечко, вітаємо Вас в нашому місті, ми харків’яни обожнюємо гостей, сьогодні побачила у себе на районі іноземців, аж розчулилась, ми місто студентів і дуже невистачає зараз молодої енергії і драйву, але дякуємо ЗСУ, вони допоможуть повернутися до колишнього життя”,
  • “Мій ХАРКІВ! Найкращий, зелений, нескорений, чистий, квітучий, яскравий. Місто найгарніше в світі, добрі люди, ХАРКІВ —це УКРАЇНА”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини