Арсен Мірзоян розповів про сімейний бюджет в родині з Тонею Матвієнко: “В кого є гроші, той і платить”

Популярний співак Арсен Мірзоян розсекретив всі подробиці свого особистого життя, викривши головне: хто платить за все у родині. Дізнайтеся подробиці сімейних справ музиканта.

Не секрет, що Арсен Мірзоян після весілля став проживати у будинку родини своєї дружини Тоні Матвієнко. Пара привела у світ маленьку донечку, яку назвали Ніною, але навіть після поповнення не переїхали у своє окреме житло.

Перед війною знаменитості планувати робити ремонт у власній оселі, але події 2022-го року змусили відмовитися від цієї ідеї. У розмові зі Славою Дьоміним музикант розповів, як насправді йдуть у нього справи зараз. Великої концертної діяльності нині зі зрозумілих причин немає, але камерні виступи все ж таки присутні.

Арсен Мірзоян розповів про сімейний бюджет в родині з Тонею Матвієнко

Зараз дохід у родині зірки, за його словами, складає 2-3 тисячі доларів. Затратною частиною бюджету сім’ї Тоні Матвієнко є їжа. Родина велика, тому присутня економія.

“У кого є гроші, той платить”, — розповідає Арсен про кошти своєї родини, відповідаючи на запитання про оплату комунальних послуг.

Видно, що Арсену не просто дискутувати на тему грошей, адже ще минулого року його зіркова дружина Антоніна розповідала, що дійсно заробітки в її родини вже не ті, які були до війни. Сама співачка взагалі була в евакуації в Англії, де було не так просто влаштуватися на роботу. Артистка говорила, що не цурається взагалі праці та заради своєї сім’ї готова до будь-яких вакансій.

Нагадаємо, що в Арсена Мірзояна є ще колишня дружина, яка виховує двійко синів. Діти ще тільки навчаються: молодший у школі, а старший вже студент. З обома знаменитий тато підтримує зв’язки. Хлопці знайомі зі своєю молодшою сестричкою, а також дочкою Тоні від першого шлюбу.

14 днів з Анітою Луценко:  Меню+Спорт

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини