Правду не сказав би: Арсен Мірзоян зізнався, чи зраджував дружині Тоні Матвієнко, як це було в першому шлюбі

Відомий український співак Арсен Мірзоян вирішив відверто розповісти, чи зраджував він своїй дружині Тоні Матвієнко, з якою в нього вже тривалий час стосунки.

Зовсім нещодавно Мережею почали ширитися чутки про те, що Арсен Мірзоян зраджує своїй дружині Тоні Матвієнко. Пара ці чутки ніяк не коментувала, але артист вирішив дати коментар з цього приводу і зізнатися, як все є насправді.

Чоловік каже, що не здогадується, звідки ці чутки зʼявилися і починають поширюватися, але дотепер в нього не було жодного бажання коментувати це і він сміявся, що про них говорять саме у такий не дуже хороший спосіб. Однак, чоловік зауважив, що ніяких зрад у нього не було, але якби сталося – він би не зізнався.

“Звісно, що ні. Якби таке сталося – цього не потрібно розповідати. В мене навіть є така пісня. Якщо правда щось болить – потрібно промовчати”, – розповідає чоловік.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко дуже ревниві

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко двоє дуже ревниві особи. Тоня може, навіть, переглядати переписки в телефоні чоловіка і прямим текстом говорити про те, що їй хтось здається занадто підозрілим. Тоді вони це обговорюють і знаходять компроміс, який влаштовує не лише одну сторону конфлікту, а обох у парі. Деколи це може бути складно, але з часом в парі ви достосовуєтеся до розмов і сильні ревнощі зникають. Зʼявляється велике взаєморозуміння.

Славі Дьоміну співак також розповів про те, як змінилися їхні стосунки з початком повномасштабного вторгнення. Пара навчилася пробачати один одному маленькі дрібнички або йти на компроміс, що раніше було дуже тяжко зробити.

“Все дуже змінилося. Тепер інше ставлення і ти можеш багато чого пробачити собі, то так само можеш пробачати і своїй коханій людині”, – каже Мірзоян.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини