“Носитиму як талісман”: Оля Полякова показала подарунок від українських прикордонників (ФОТО)

Оля Полякова вирішила похизуватися подарунком від українських прикордонників після свого концерту. Зірка зізналася, що він для неї особливий.

Українська співачка Оля Полякова з початком повномасштабного вторгнення не припиняє займатися багодійністю. Зірка виступає перед українськими захисниками, а також влаштувала благодійний тур різними містами України, гроші з якого будуть перераховані на підтримку українців.

Цього разу зірка мала честь виступати перед українськими прикордонниками в затишному місті Луцьк. Під час свого виступу зірка отримала дуже багато позитивних емоцій і наповнена цікавими враженнями та натхненням повернулася додому до рідного Києва. Полякова розповіла, що наші хлопці вирішили зробити їй подарунок. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, з яким трофеєм артистка поїхала додому.

Своїм подарунком Оля похизувалася у сторіс. Виявилося, чоловіки подарували їй годинник, який вона одразу приміряла і додала, що буде його носити як талісман. Також артистка додала нотку гумору і пожартувала про те, що завдяки цьому годиннику вона тепер знає точний час контрнаступу Збройних Сил України.

Оля Полякова показала подарунок від прикордонників
Оля Полякова показала подарунок від прикордонників

Прихильники співачки завжди з добром відгукуються про її діяльність. Оля Полякова стала однією з тих, хто не злякався і не покинув свою рідну землю, а продовжує жити і працювати на благо Батьківщнини, наближаючи нас до перемоги.

До слова, перед цим зірка розповіла про безсонну ніч через обстріли Києва. Вона була вимушена ховатися у підвалі, щоб не наражати на небезпеку свою родину, але цей випадок, як і будь-який інший, не скасовує того, що вона продовжувала, продовжує і продовжуватиме робити для України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини