Пробила чергове дно: запроданка Таїсія Повалій розповіла про свої “переживання” стосовно ситуації в Україні

Екс-українська співачка Таїсія Повалій ніяк не може зупинитися у своїх висловлюваннях. Цього разу зірка вирішила розповісти про свій страх і переживання за всі 8 років.

Українська співачка Таїсія Повалій вирішила повністю відмовитися від своїх українських коренів і активно виступає в росії, в тому числі й на окупованих територіях. Всі зірки українського шоу-бізнесу були вражені такою поведінкою співачки і засудили її, але Таїсія вважає, що все робить правильно.

Своїми зверненнями до “братніх” народів вона показує свою громадянську позицію і робить вигляд, що дуже переймається за життя українців на окупованих територіях. Редакція сайту Добрі новини натрапила на чергове звернення співачки у соціальних мережах.

Таїсія Повалій продовжує виступати в росії
Таїсія Повалій продовжує виступати в росії

У своєму пості зірка розповідає про концерт на Донбасі і як цей виступ повернув її у минулі спогади в 2014 році. Описуючи вторгнення росії в Україну, Таїсія вирішила не говорити про те, хто саме розпочав усе це дійство і чому відбувався переворот в Україні. Натомість, Повалій розповіла, як сильно вона переймалася за життя кожного і продовжує боятися жити в такому страху. Не забула співачка написати й про свій власний героїзм.

“Я героїчно працювала над собою розуміючи, що людство зайшло у глухий кут і лише духовний світ може дати людству шанс, щоб бути врятованими!!”, – пише Повалій.

Все її звернення завуальовано крутяться навколо того, що у цих подіях, які відбуваються, винна лише Україна. Також співачка розповіла, що мала честь виступити з українським хлопчиком з Кадіївки, Луганської області, назвавши його дуже мовчазним. Схоже, він був мовчазним, бо не дуже хотів виступати на російському концерті, але Повалій на це уваги не звернула.

“Мені випала честь заспівати дуетом з 11-річним Ігорем з Кадіївки! Я була щаслива поспілкуватися з мовчазною серйозною дорослою дитиною, який нагадав мені мене, таку ж мовчазну за останні 8 років. Ми сильні, з великим стержнем!”, – додає зрадниця.

Таїсія Повалій вкотре пробила дно
Таїсія Повалій вкотре пробила дно

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини