Ксенія Мішина зізналася, чи хотіла б вона зробити пластику обличчя: друга Катерина Репяхова не за горами

Справжня зірка українського телебачення Ксенія Мішина поділилася зі своїми прихильниками інформацією про те, чи хотіла б вона зробити собі ринопластику.

Відома українська Холостячка, акторка та ідеальна мама для свого сина Ксенія Мішина здатна зачарувати своєю красою будь-кого. Нерідко зірки українського шоу-бізнесу щось змінюють у своїй зовнішності, бо їм щось не подобалося. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чи планує Ксенія робити собі пластику обличчя.

Ксенія активно веде соціальні мережі і не проти поспілкуватися з прихильниками. Зірка вирішила дати можливість своїм фанам поставити їй декілька запитань, на які вона чесно зможе відповісти. Один з прихильників запитав, чи планує зірка змінювати свій носик, а саме невеличку горбинку на ньому.

Ксенія Мішина розповіла про зміни в зовнішності
Ксенія Мішина розповіла про зміни в зовнішності

Акторка зізналася, що вона ніколи про це не думала. Їй подобається її носик і вона не планує щось у собі змінювати. Крім цього, зірка додала, що вона вже чотири роки не пʼє високоградусні напої і ніяк про це рішення не шкодує. Ксенія каже, що раніше вона навіть не отримувала задоволення від таких напоїв, тому вирішила від них відмовитись раз і назавжди, що радить зробити й своїм прихильникам.

“4 роки тому відмовилася. Не вживаю взагалі. Не люблю, не хочу, не кайфую”, – пише акторка.

Ксенія Мішина розповіла про зміни в зовнішності
Ксенія Мішина розповіла про зміни в зовнішності

Варто зазначити, що Ксенія дуже добре виглядає і відмова від алкоголю справді пішла їй на користь. Коли людина відмовляється від чогось такого – одразу налагоджується кровообіг, стає кращим самопочуття, вирівнюється тон шкіри, зникають недоліки на обличчі і ще багато чого іншого. Звертаючи увагу на фігуру Ксенії Мішиної відпадають будь-які сумніви, що це й справді потрібно зробити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини