“Зрадили, потім ще раз зрадили”: Олександр Пономарьов розповів про стосунки з донькою та екс-дружиною Мозговою

Олександр Пономарьов не дуже любить говорити про свої колишні стосунки, але чоловік розповів, на якому етапі спілкування він зараз з Оленою Мозговою та доньокою Женею.

Олександр Пономарьов не дуже любить говорити про свої стосунки, але Дмитро Гордон під час прогулянки на інтервʼю зміг витягнути зі співака два слова. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чи підтримує артист спілкування зі своєю колишньою дружиною Оленою Мозговою та донькою Женею.

“Я хочу запитати тебе про особисте життя. Всі памʼятають твої стосунки з Оленою Мозговою і у вас є донька Женя, чим вона займається?”, – питає Дмитро Гордон.

Пономарьов розповів, що донька Женя вже три роки проживає за кордоном і працює там. Вона закінчила естрадний коледж і вирішила податися за кордон. Співак наголосив, про працює дівчинка не за спеціальністю, але їй це не заважає.

Олександр Пономарьов з донькою Женею
Олександр Пономарьов з донькою Женею

Що стосується його колишньої дружини, на запитання, чому вони з Оленою розійшлися, Пономарьов відреагував дуже коротко. Співак зізнається, що це хоче вдаватися в подробиці і випускати це загальний осуд, але в них вже все нормально.

“Я колись пояснював. Так відбулося в житті, що зрадили, я спробував простити. Потім ще раз зрадили, я не простив. Я її поважаю як мати своєї дитини, вона дуже класна мама, але ми не дуже спілкуємося. Дуже рідко”, – розповідає чоловік.

Олександр Пономарьов з екс-дружиною Мозговою
Олександр Пономарьов з екс-дружиною Мозговою

Після Олени в Олександра була ще одна дружина. Вони прожили разом чотири з половиною роки, але розійшлися, бо вони дуже різні люди. В свої 30 з гаком співак думав, що зможе когось змінити, але він помилявся, тому пара пішла різними стежками по життю.

“Я не хочу нічого поганого говорити про колишніх, я завжди їм допоможу, що б там не сталося. Я їх сильно поважаю”, – закінчує Пономарьов.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини