“Може взагалі руку припинити піднімати”: дружина Віктора Павліка розповіла, чому співаку треба обслідуватися

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про те, що сталося з її обранцем. Чому занедужав співак і як його збирають рятувати — дізнайтеся у матеріалі.

Дружина Віктора Павліка, Катя Репяхова, поділилася з підписниками непростою новиною у сторіз. Виявляється, її коханий занедужав і наразі потребує обслідування. У популярного чоловіка розболілася рука, а за допомогою він звернувся до професіоналів.

“У нас як не одне, так інше. Проблема з Віктором Франковичем. У нього дуже сильно болить рука”, — розповіла блогерка.

Дружина Віктора Павліка розповіла, чому співаку треба обслідуватися

За словами обраниці зірки, він тепер проходить серйозне обстеження. Відправили артиста на рентген, але, на жаль, це не дало результатів. Тепер Павліку потрібно відвідати МРТ.

Але поки дружина переживає за самопочуття милого і навіть говорить, що, якщо запустити лікування, то можливо кінцівка і взагалі перестане підійматися, сам співак відмовчується та не коментує недугу.

Дружина Віктора Павліка розповіла, чому співаку треба обслідуватися

Що могло спричинити таку проблему — знаменитості не говорять. Можна було помітити ще 3 роки тому, що ці селебрітіз намагаються дистанціюватися від фанатів, коли мова заходить про такі серйозні теми. Майже до останнього ніхто навіть не здогадувався, що у третього сина Віктора біда зі здоров’ям.

Відомо, що Павло Павлік тривалий час проходив лікування, де була хімієтерапія. Молодий хлопець, на жаль, так і не впорався з недугою. Вона виявилася сильнішою. Не стало на той момент молодшої дитини зірки у серпні 2020-го року. Через це було взято рішення не відзначати весілля з Репяховою.

Нагадаємо, що нещодавно Віктор Павлік і Катя Репяхова потрапили у скандал через те, що продемонстрували спеціальну перепустку для пересування містами під час комендантської години. Пару запідозрили у корупції.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини