“Для нас усіх краще”: українська співачка KOLA зізналася, чому насправді не хоче повертатися в Україну

Співачка KOLA з початком повномасштабного вторгнення перебралася за кордон та чесно зізналася, що вона не хоче повертатися додому з певних причин.

Українська співачка KOLA, справжнє імʼя якої Анастасія Прудіус, розповіла істинну причину, чому вона не хоче повертатися в Україну. Зараз дівчина разом із сімʼю проживає у сонячній Іспанії. Як каже сама Анастія, рішення про переїзд було прийняте не лише з її ініціативи. Так вирішила вся родина і вони поїхали одразу, коли всі були “за”. Дівчині було дуже страшно знаходитися в Україні і вона постійно переймалася через повітряні тривоги та вибухи ракет.

“Це дуже голосно, коли ти прокидаєшся посеред ночі. Я кажу як є і нічого не приховую, мені страшно, я до такого не звикла”, – розповідає співачка.

Співачка KOLA не планує повертатися до України
Співачка KOLA не планує повертатися до України

Звісно, співачка на деякий час може приїздити до України, але на постійну основу вона перебиратися поки не планує. В Іспанії вона відчуває себе в безпеці, в неї краще працює голова і Анастасія має змогу як слід зосередитися.

До слова, свою популярність Анастасія отримала завдяки участі у проєкті “Голос країни”. Хоч перемогти їй не вдалося, але про неї почали частенько згадувати. За деякий час співачка приймала участь у “Надвідборі”. Після програшу у конкурсі про зірку мало згадували, але нещодавно вона отримала нову хвилю популярності через її нову композицію “Біля серця”.

Співачка KOLA отримала нову хвилю популярності
Співачка KOLA отримала нову хвилю популярності

Багато прихильників відшукали у словах та музиці до пісні щось своє, рідне. Саме тому вона певний час трималася на перших місцях у користувачів на різних стрімінгових майданчиках. Сподіваємося, що час проведений в Іспанії лише піде їй на користь і Анастасія зможе потішити свої прихильників черговою порцією якісного саунду.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини