Холостяк-6 Іраклі Макацарія вперше став татом: 21-річна обраниця грузина народила йому первістка

Відомий грузинський бізнесмен і головний герой 6-го сезону реаліті-шоу "Холостяк" вперше став батьком. Знаменитість встиг повідомити ім'я свого первістка

Шанувальники Іраклі Макацарія давно підозрювали, що його 21-річна обраниця Ліза Чічуа вагітна. Втім, лише місяць тому знаменитість офіційно підтвердив чутки. Тоді головний герой реаліті-шоу “Холостяк-6” показав милі фотографії з коханою дружиною, на яких неозброєним оком можна було побачити круглий живіт Єлизавети.

Тепер же стало відомо, що зіркова обраниця Іраклі Макацарія народила йому первістка. Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомив грузинський бізнесмен, показавши кадри з пологового будинку. Найімовірніше, свого першого сина зіркове подружжя назвало Георгієм, адже саме це ім’я фігурувало в Історіях в Інстаграмі.

Іраклі Макацарія та його кохана дружина Ліза Чічуа вперше стали батьками
Іраклі Макацарія та його кохана дружина Ліза Чічуа вперше стали батьками

2 червня в Іраклі Макацарія та його дружини Лізи Чічуа народився син Георгій. На опублікованих знаменитістю кадрах можна помітити, що він виходить з пологового будинку неймовірно щасливим та ледве стримує емоції і сльози. Знаменитість вийшов до рідних, які чекали під стінами пологового, аби повідомити чудові новини.

Іраклі Макацарія обмежився декількома кадрами, але деталі поки що не повідомив. Знаменитість також ще не розповів, як після пологів почувається його дружина Єлизавета. Втім, було видно, що вся родина неймовірна рада появі нового члена. На кадрах, які на своїй сторінці опублікував головний герой “Холостяка-6” видно, що всі вже святкують народження первістка Іраклі та Єлизавети. Зіркові родичі попивали ігристе, а на їхніх обличчях був спектр позитивних емоцій.

2 червня відомий грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія став батьком первістка Георгія
2 червня відомий грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія став батьком первістка Георгія

Зазначимо, що перші чутки про вагітність Лізи Чічуа у мережі з’явились після Дня закоханих цьогоріч. Тоді на своїх сторінках подружжя опублікувало фотографії, на яких можна було помітити злегка круглий живіт 21-річної дружини Іраклі Макацарія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини