Каменських підтвердила перебування Потапа в Україні і розповіла про проблеми у шлюбі: “Світ перестає існувати”

Мережею почали ширитися чутки, що Потап повернувся в Україну. Відповідні фото зʼявилися на сторінці в чоловіка, але чітко нічого не було зрозуміло. Настя Каменських вирішила про це поговорити.

Відомий український репер Потап часто піддається хвилі хейту через його поїздки за кордон. Днями чоловік опублікував серію знімків у своїх сторіс, по яких можна зрозуміти, що артист вже повернувся в Україну, але чітких підтверджень цього ніяких не було. Натомість, його дружина Настя Каменських вирішила дати свій коментар і підтвердила перебування коханого в Україні.

Потап натякнув на своє повернення до України
Потап натякнув на своє повернення до України

Крім цього, зірка вирішила поділитися, як сильно відстань змінила їхні стосунки та чи продовжують вони далі так само сильно кохати одне одного, як це було раніше. Цікаво те, що після приїзду репера пара так і не опублікувала жодного спільного фото.

“Іноді в нас графіки співпадають, а іноді – ні”, – каже Каменських.

Також зірка поділилася думкою про те, що зараз багато родин в умовах повномасштабного вторгнення дуже сильно сваряться і, навіть, розлучаються. Як каже сама Настя, їй подобаються коротенькі зустрічі з коханим, бо на них вона наповнюється нереальною енергією, але таке пасує далеко не кожному.

Настя Каменських розповіла про проблеми у стосунках з Потапом
Настя Каменських розповіла про проблеми у стосунках з Потапом

“З одного боку це жахливо, а з іншого ти в цей момент настільки кайфуєш, настільки ти щаслива, що це просто валить тебе з ніг. Я думала, що в дорослому віці такого немає, коли весь світ для вас перестає існувати і ви залишаєтеся тільки двоє”, – розповідає співачка.

Що стосується проблем у стосунках само Насті та Потапа – в них вже добре. Зірка зізнається, що відстань лише закріпила їхнє кохання і дала безцінний досвід. Співачка на кожному своєму виступі серцем відчуває, що Потап завжди біля неї та оберігає від будь-яких перешкод.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини