Михайло Саакашвілі поділився рідкісними кадрами своєї трирічної доньки: “Погляньте, хіба вона не особлива?”

Третій президент Грузії Михайло Саакашвілі показав кадри своєї трирічної доньки. Як виглядає молодша дитина політика та чому батько вважає її особливою?

Відомий грузинський політичний і громадський діяч, третій президент Грузії Михайло Саакашвілі на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук показав трирічну доньку Еліс-Марію. Знаменитість замилував своїх підписників кадрами дівчинки, яку йому народила грузинська співачка Софо Ніжарадзе.

На опублікованому відео дівчинці показують прапори різних країн, а вона називає, якій державі належать ті чи інші стяги. В описі до своєї нової публікації Михайло Саакашвілі поцікавився у користувачів мережі, чи не особлива його донька, адже в три роки знає, якій країні належать різні прапори.

Михайло Саакашвілі на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук показав кадри своєї доньки
Михайло Саакашвілі на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук показав кадри своєї доньки

Третій президент Грузії також жартома назвав свою доньку Еліс-Марію фахівцем з міжнародних відносин. Справедливості заради, дівчинка дійсно має велике майбутнє, адже видно, що її батьки вже в такому віці приділяють максимум уваги освіті та вихованню своєї доньки.

Нагадаємо, що відомий грузинський політик вперше повідомив, що в нього є донька від грузинської співачки декілька років тому. У грудні 2021 року Михайло Саакашвілі повідомив, що Софо Ніжарадзе народила йому Еліс-Марію. Дівчинка з’явилась на світ влітку 2020 року. До цього третій президент Грузії вже перебував у шлюбі.

Михайло Саакашвілі з 1993 року був одружений із Сандрою Рулофс. Громадянка Нідерландів народила своєму колишньому чоловікові двох синів – Едуарда та Ніколоза. Нагадаємо, що декілька днів тому Саакашвілі вчетверте став батьком. Дитину йому народила Єлизавета Ясько, українська депутатка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини