Зірка “Голосу країни” Оксана Муха вперше зізналася, чи кохав її Дан Балан і чому не пішов до неї від Кароль

Переможниця "Голосу країни" Оксана Муха розповіла, чи був у неї насправді роман з Даном Баланом та зізналася, чому не переставала підігрівати чуток.

Яскрава фіналістка проєкту “Голос країни” та екс-підопічна Дана Балана, Оксана Муха, запалила сцену пісенного талант-шоу на 1+1 у 2019-му році. Вона підкорила своїм вишуканим та унікальним голосом не тільки фанатів, а й найсуворіших тренерів реаліті.

Проте, увага до її персони не пропала навіть після завершення сезону. Ще під час зйомок харизматичну львів’янку підозрювали у романі зі своїм наставником. Неможливо було не помітити, як гарно склалася співпраця цих зірок. Ну, а після чуттєвої дуетної пісні “Все пробачати”, ніхто і не сумнівався, що Амур з’єднав їхні серця. Настільки сильні показали знаменитості емоції та силу тяжіння один до одного. Кліп дуже швидко став популярним та за 5-ть днів набрав 5 мільйонів переглядів.

Та згодом, коли у мережі всі активно обговорювали стосунки Тіни та Дана, прихильники почали сумніватися, а чи дійсно молдавський мачо вважає Оксану своєю дівчиною.

У 2021-му році Муха в інтерв’ю таки зізналася: чутки не поспішала розвіювати про стосунки з Баланом свідомо. Крім цього, співачка не приховує, що спеціально їх підігрівала. Ось, як прокоментувала свої дії зірка:

“Якщо люди хочуть щось вигадати, про щось поговорити, їм не вистачає почуттів, то мають на це право. Творчі люди мають бути щирими, та колаборації не є винятками”

Оксана Муха і Дан Балан

Артистка також зазначила, що у спільних роботах часто демонструються акторські здібності, аби якнайсильніше передати бажані почуття глядачам. Втім, магія, показана у кадрі, після зйомок зникає.

Нагадаємо, що Оксана Муха тривалий час носила статус розлученої жінки. Від колишніх стосунків у неї лишився син.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини