Нестаріюча Тіна Кароль: поп-діва розповіла, як уникає зморшок за допомогою огірків, цвяхів та молитви

Популярну співачку Тіну Кароль часто підозрюють у пластиці через дуже моложавий, майже юний вигляд. Проте, сама поп-діва розповіла, як так їй вдається зберегти свою вроду.

Тіна Кароль завжди вміло дивує своїх прихильників. Співачка вражає своїм неймовірним виглядом настільки, що дехто навіть сумнівається, що їй дійсно 38 років. Її плутають зі старшою сестрою навіть однолітки її сина Веніаміна, а у мережі вважають, що артистка може робити ін’єкції ботоксу.

Сама ж поп-діва зазначає, що її врода — натуральна, просто вона себе триває у жорстких рамках.

Правила краси Тіни Кароль

Як змінилася Тіна Кароль

Відома артистка не раз розповідала про те, що спорт у її житті посідає практично головне місце. Дійсно, без нього вона б не змогла б виконувати карколомні трюки на своїх шоу, а тому працює над тілом постійно. Знаменитість вже показувала, що практикує йогу та навіть стояння на гвіздках.

Ще більш прискіпливо, ніж до своєї фігури, поп-діва ставиться до свого харчування. Раніше вона зізнавалась, що її улюблена страва — це огірки та молитва. Що ж, схоже зірка так натякає, що не дозволяє собі просто фастфуду чи інших некорисних продуктів харчування.

Правила краси Тіни

До речі, про дієту Тіни: неможливо знайти фото чи відео, де співачка палить або розгулює з бокалом у руці. Артистка вже розповідала, що вона відмовилася від міцних напоїв, адже вважає, що будь-який допінг врешті-решт спустошує. Запорукою її гарного зовнішнього вигляду також є режим, адже прокидається Кароль на сході сонця і одразу дарує собі заряд енергії стрибками на скакалці.

Нагадаємо, що після пологів Тіна Кароль набрала вагу, але згодом не без великих зусиль повернула собі форму і точену талію. Нині тримає себе у єжових рукавицях.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини