Що відомо про шлюб Шовкопляс, чоловік якої існує тільки на словах: чи правда, що колега Гордєєва розлучена?

Неля Шовкопляс — одна з найтаємничішіх зірок українського шоу-бізнесу. Дізнайтеся, як виглядає і чим займається чоловік ведучої, яку часто підозрюють у романі з Єгором Гордєєвим.

Неля Шовкопляс дуже швидко стала улюбленицею мільйонів українців, після того, як стала ведучою “Сніданку з 1+1”. Проте, фанатам цікава не лише екранна творчість зірки, а й її особисте життя.

Відомо, що у знаменитості є двійко синів. Хлопчиків дикторка народила ще до своєї слави та популярності. Та чомусь про їхнього батька вона не воліє розповідати на загал.

Що відомо про законного чоловіка Нелі Шовкопляс?

Чимало чуток ходить навколо того, що зірка має роман з Єгором Гордєєвим. Ведучі і самі часто підігрівають плітки своїми спільними фото, виходами у світ. Втім, дарма думають, що Нелі — незаміжня. Кумирка мільйонів українців давно наділа обручку та поклялася бути вірною лише одному чоловікові.

Що відомо про шлюб Шовкопляс

Обранця ведучої звати Владислав. Він персона непублічна та далека від світського життя. Дружина дуже поважає вибір обранця та лише пару разів було представила його фанатам, і те лише на особистих фотографіях з архіву.

Що відомо про шлюб Шовкопляс

Познайомилася пара взагалі випадково. Це не було якесь свято чи танці, а зустрілися вони на спортивному заході. Роман зав’язався дуже швидко і палкі стосунки переросли у серйозні відносини. До речі, є інформація про те, що весілля у Нелі пройшло досить скромно, адже тоді вони з коханим були зовсім молодими і не бажали традиційних застіль з конкурсами й тамадою.

Нагадаємо, що Неля походить з Харківщини. До того, як стала працювати на “плюсах” вчилася за економічним напрямком. Проте, пройшовши медіашколу на телеканалі та стажування, Шовкопляс вдалося отримати роботу у кадрі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини