Ольга Сумська в українському віночку довела, що у 56 не має зморшок взагалі: всі секрети краси зірки

Акторка Ольга Сумська показала рідкісне фото зблизька, яким довела, що майже не має зморшок. Розповідаємо про секрети краси артистки, яка обходить стороною ін'єкції краси.

Ольга Сумська давно стала улюбленицею мільйонів українців. Зірка прославилася завдяки своїй роботі в одному з перших українських серіалів часів Незалежності “Роксолана”. Назавжди запам’ятається її образ тендітної бранки, яка полонила серце османського правителя. Дружина Віталія Борисюка ще тоді у 1990-х стала суперзіркою і свій статус підтримує донині.

Ольга Сумська показала архівні фотографії на честь річниці весілля з Борисюком
Ольга Сумська в українському віночку довела, що у 56 не має зморшок

Як справжня діва кінематографу, вона може похизуватися відмінним моложавим виглядом. Цікаво, що за всі роки Ольга майже не змінилася. Вона зуміла зберегти свій неперевершений типаж та підтримати вроду без пластики, ін’єкцій чи ботоксу.

Акторка і сама проти того, аби штучно омолоджувати себе. Вона вважає, що модні уколи загострюють риси обличчя та роблять з жінки подобу шуліки. Замість цього вона надає перевагу апаратним процедурам і натуральним маскам. Також Сумську важко помітити з фастфудом у руці або з міцними напоями. Зірка веде активний спосіб життя, багато гуляє та не дозволяє собі зайвого.

Нещодавно знаменитість показала нове фото, яким довела, що навіть у 56 років можна бути без видимих ознак старіння природним шляхом. Ольга показала світлину у віночку та приблизила камеру впритул до обличчя.

Ольга Сумська в українському віночку довела, що у 56 не має зморшок

У коментарях прихильники не обділили компліментами свою кумирку, написавши:

  • “Красуня ти, Олечка”
  • “Ви красуня”
  • “Оленька — красуня”

Нагадаємо, що минулого року Ольга Сумська втрапила у скандал через свою старшу дочку Антоніну, яка давно вже живе у москві. Тоня своїм мовчанням накликала чимало кпин на свою популярну неньку, і так і не висловилася стосовно війни в Україні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини