“У нас немає права”: дружина Тимура Мірошниченка розповіла, чому вони не можуть всиновити дитину

Тимур Мірошниченко вже неодноразово говорив про те, що вони з дружиною планують всиновити дитину. Однак, не все виявилося так просто, як вони уявляли.

Відомий український телеведучий та його дружина Інна у червні 2022 року зізналися, що планують замислитись над тим, щоб всиновити дитину. Пара вирішила зібрати всі необхідні документи і пройти всі перевірки, щоб стати кандидатами на всиновлення дитини.

Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що в подружжя виникли певні труднощі з всиновленням. Детальніше про це розповіла Інна у своєму інстаграмі. Зіркова дружина повідомила, що вони змогли стати кандидатами на всиновлення дитини. Згідно документів, пара має право всиновити дитину до чотирьох років.

Інна розповіла, що в кожному обласному центрі їм повідомили, що дітей зараз немає і вони далеко не перші в черзі на всиновлення дитини. Потрібно трішки зачекати і тоді вони зможуть стати батьками для покинутого малюка. Подружжя не засмучується і буде чекати свого дня.

Інна Мірошниченко розповіла про труднощі всиновлення дитини
Інна Мірошниченко розповіла про труднощі всиновлення дитини

Звісно, це дуже добре, що немає покинутих дітей, але парі доведеться значно довше чекати для того, щоб подарувати покинутому малюку люблячу сімʼю. Також дівчина поділилася, що вони можуть всиновити лише ту дитину, в якої є відповідний статус для всиновлення. Стати просто опікуном для дитини – не підходить, все повинно бути офіційним.

Нагадаємо, подружжя Мірошниченків не єдині, хто хоче всиновити дитину. Раніше Даніель Салем, який захищає нашу країну також виявив бажання всиновити маленьку дівчинку. Таке ж бажання було в Злати Огнєвіч, але зірка цього не може зробити через відсутність чоловіка. Одній жінці значно складніше довести, що вона зможе повністю утримувати дитину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини