Вдумливо обирає возик для малечі: Іраклі Макацарія показав тонкощі батьківства, з якими він зустрівся

Зовсім нещодавно Іраклі Макацарія потішив Мережу приємною новиною про те, що він став батьком. Чоловік активно показує всі тонкощі батьківства.

Іраклі Макацарія став головним героєм шостого сезону проєкту “Холостяк”. Нажаль, чоловікові не вдалося знайти своє кохання на проєкті, але після реаліті його життя кардинально змінилося і він зміг відшукати своє щастя. Його дружину звати Ліза і про її вагітність стало відомо 14 травня та День матері. Чоловік опублікував спільну фотогрфію і лаконічно підписав його без зайвих слів:

“Нас троє”.

Іраклі Макацарія показав тонкощі батьківства
Іраклі Макацарія показав тонкощі батьківства

За декілька місяців кохана Ліза народила Іраклі первістка, якого пара вирішила назвати Геогрієм. Подейкують, що екс-холостяк був присутнім на пологах, бо всі друзі та родина разом чекали на пару під пологовим будинком.

Звісно, вихання малюка – справа не з простих. Потрібна велика витримка і сила волі, щоб не нервувати і зберігати спокій біля дитини, яка частенько плаче, але не може сказати, що трапилося. Крім виховання, потрібно брати до уваги й інші тонкові батьківства, як-от вибір возика для малого та повсякденного одягу.

Іраклі Макацарія показав тонкощі батьківства
Іраклі Макацарія показав тонкощі батьківства

Іраклі вирішив показати в Мережі, як вони з дружиною обирають возик для майбутнього красеня. Крім возика, пара закупилася одягом та облаштували дитячу кімнату. На відео можна побачити, як чоловік зі своєю дружиною купаються у коханні. Прихильники були вражені такими стосунками і засипали їх приємними словами.

  • “Хай росте здоровим ваш хлопчик”,
  • “Хай син росте здоровим,щасливим вам та людям на радість! Нехай приносить вам тільки гордість і втіху! І буде гідним представником ваших родин! Многая Літа!”,
  • “Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я “, – пишуть прихильники.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини