Репяхова показала свою свекруху зблизька: як виглядає мама Віктора Павліка, яку син лишив подалі від Києва

Катя Репяхова чи не вперше показала маму Віктора Павліка. Як виглядає зіркова свекруха і чи має вона гарні стосунки зі своєю четвертою свекрухою? Дізнайтеся у матеріалі.

Катя Репяхова і Віктор Павлік одружилися у 2020-му році. Якщо для молодої і перспективної дівчини цей шлюб був першим, то для її обранця вже навіть не другим. Важко було уявити, що у співака ще лишився хтось з його батьків, адже артист одружувався вже у дуже зрілому віці. Втім, як виявилося, у рідній Теребовлі у нього живе ще мама.

Репяхова показала дитсадок, куди віддала сина Павліка
Репяхова показала свою свекруху зблизька

Як виглядає і чим займається мама Віктора Павліка?

Ненька знаменитості вже у поважному віці. Її знаменитий син майже нічого про неї не розповідає, але з огляду на те, скільки років прожила жінка, можна припустити, що вірогідніше за все вона — пенсіонерка. На відміну від своєї свахи, яку діти перевезли з Дніпра до Києва і поселили неподалік, аби допомагала з дитиною, ця пані живе у себе вдома на Тернопільщині.

Звати найріднішу людину зірки — Олександра. Виглядає вона дуже мило, а за зморшечками коло очей можна помітити, що за молодих років вона дуже багато посміхалася.

Репяхова показала свою свекруху зблизька

Схоже, з Катериною вона змогла налагодити стосунки, адже за емоціями свекрухи, які показала Репяхова, видно, як вона зраділа приїзду рідні. Першим взяла на руки свого крихітного онука Михасика.

Дружина музиканта зазначила, що на цей раз вона з дитиною приїхала до свекрухи без її легендарного сина. У Віктора зараз чимало задач, він займається не лише комерційними, а й благодійними виступами.

Нагадаємо, що минулого місяця Катя Репяхова і Віктор Павлік втрапили у скандал. Дружина зірки на камеру засвітила спеціальну перепустку та показала, як за допомогою документу їздить з обранцем закритими об’єктами у Києві.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини