“Я досі в стресі”: телеведучий Костянтин Грубич розповів про втрату 17-річної доньки Ольги

Справжня зірка телеканалу 1+1 Костянтин Грубич в 2014 році втратив свою 17-річну доньку. Чоловік розповів подробиці того вечора та чи вдалося знайти винних у ситуації.

З початком повномасштабного вторгнення Костянтин Грубич доєднався до команди 1+1 і став ведучим програми “Твій день з 1+1”. Інтервʼюєрка Аліна Доротюк вирішила поспілкуватися з чоловіком про телебачення, про актуальність новин під час повномасштабного вторгнення і таке інше, але під час розмови завʼязалася розмова про 17-річну доньку чоловіка, яка загинула унаслідок аварії.

Аліна Доротюк почала розмову про те, що раніше в чоловіка був сильний застій у його карʼєрі. Неозброєним оком можна було побачити, що в нього немає жаги до життя, що вже казати про роботу. Костянтин вирішив поділитися певними подробицями, які “підкосили” його як спеціаліста.

“Швидше за все, причиною була втрата доньки. Мене не цікавила тоді ні карʼєра, нічого іншого. Зараз мені також не легше, але це вже як частина тебе. Все дуже швидко може помінятися, але треба йти далі. Я ще тоді був в стресі, я й зараз в стресі. Якщо до цього не звикнути, то це лихо розпилюється”, – розповідає Грубич.

Костянтин Грубич розповів про втрату 17-річної доньки
Костянтин Грубич розповів про втрату 17-річної доньки

В 2014 році доньку телеведучого насмерть збила автівка. Винних ще досі не знайшли і ця справа досі не закрита. Костянтин припускає, що слідству відомий злочинець, мабуть, ще з самого початку, але вони вирішили це приховати.

“Тоді був футбол, не було навіть дуже пізно. Ми б могли її зустріти з метро, але вона не хотіла та і їй вже майже 18 років. Я себе за це винив. В мене відчуття, що ми ошукані і це зробила якась непроста людина, бо досі нікого не знайшли. Ми люди, такі створіння, які дізнаємося про все, коли підемо в інший світ”, – додав чоловік.

Костянтин впевнений, що винуватця рано чи пізно зможуть знайти. Також телеведучий вирішив не давати поради, як впоратися з цією втратою, бо в кожного це відбувається по-своєму. Єдине, про що каже Грубич – це назавжди залишиться з нами і легше ніколи не стане, від цього можна лише відволіктися корисними заняттями.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини