Ніяка не Тіна і не Кароль: ось як насправді звуть українську поп-діву, в яку був закоханий Дан Балан

Тіна Кароль — цікава співачка з неординарною долею. Зірка змінила своє ім'я, і, як виявилося не раз. Дізнайтеся, яке зараз ПІБ носить артистка.

Тіна Кароль — неймовірно популярна артистка, яка з дитинства йшла до слави і популярності. Бувши підлітком, співачка почала виступати під своїм справжнім ім’ям Тетяна Ліберман. Проте, перед своїм тріумфальним виступом на конкурсі “Нова хвиля”, у 2005-му році артистка вирішила вже взяти псевдонім.

Тіна Кароль на конкурсі “Нова хвиля”

Воно ж викликало купу дискусій, адже у ньому раптово розгледіли плагіат. Приписували молодій зірці, що вона начебто змавпувала іншу, на той момент надзвичайно вагому знаменитість на теренах українського шоу-бізнесу, Ані Лорак. Мовляв, перевернула прізвище поп-діви та додала м’який знак. Виконавиця це спростувала.

Кароль ≠ Лорак

Тіна пояснювала, що не намагалася скопіювати колеги по цеху. Згодом же нове ПІБ оформила вже офіційно у паспорті. У мережі існує декілька версій, коли знаменитість оновила документи. За першою, співачка змінила все після смерті Євгена Огіра, а за іншою — ще у 2007-му році, і навіть у свідоцтві про народження свого сина Веніаміна значиться за сценічним ім’ям. Сама артистка цього не коментує та ніяких офіційних паперів не показувала. Єдине, що розповідала мотив свого вчинку: псевдонім настільки споріднився з нею, що не було сенсу більше говорити про себе, як про Тетяну.

Нині ж з’явилася вже оновлена версія Кароль. Виявляється, вона тепер… Керол! Так представляє себе зірка за кордоном, адже багато почала працювати у США, їздити в Британію і в англомовному середовищі вирішила знову змінити своє прізвище.

 

Нагадаємо, що досі не відомо, чи стала Тіна після заміжжя Огір, адже артистка ніколи не коментувала це.

 

Популярне

Подібні новини