Бабкін розкрив ексклюзивні деталі про свого дорослого сина від першого шлюбу: де живе нащадок рок-легенди?

Відомий український музикант Сергій Бабкін розповів про свого дорослого сина Іллю від першого шлюбу. Знаменитість зізнався, де зараз перебуває юнак, якому ось-ось виповниться 18 років

Сергій Бабкін здобув популярність багато років тому. Свій творчий шлях артист починав ще на початку 2000-х років, а до сьогодні встиг досягти чималих успіхів. Нині знаменитість щасливо одружений зі своєю коханою дружиною Сніжаною, втім раніше Сергій Бабкін перебував у шлюбі з іншою жінкою.

Майже 20 років тому відомий український музикант зустрів свою першу дружину. Зіркова пара зіграла весілля та стала щасливими батьками спільного сина Іллі. Тоді Сергій Бабкін захоплювався міцними напоями, що негативно впливало на його стосунки з дружиною. Врешті-решт Лілія Ротань не витримала та пішла від свого чоловіка.

Сергій Бабкін раніше був одружений з Лілією Ротань
Сергій Бабкін раніше був одружений з Лілією Ротань

Хоча стосунки з дружиною в артиста не склались, забувати про сина він не планував. За спогадами Сергія Бабкіна, його колишня кохана всіма силами намагалась обмежити спілкування дитини з батьком, втім йому таки вдавалось бачити зі своїм сином. Так відбувалось, поки Лілія Ротань не переїхала до іншої країни. З часом зустрічі стали рідшими, та й сам Ілля не дуже охоче виходить на зв’язок із батьком.

У новому інтерв’ю для “24 каналу” журналісти поцікавились у знаменитості, де перебуває син артиста від першого шлюбу. Іллі вже скоро виповниться 18 років, втім він надає перевагу приватному способу життя, юнак не полюбляє публічність. Сергій Бабкін зазначив, що його син мешкає за кордоном. Разом зі своєю мамою він живе у Канаді.

Відомий український артист Сергій Бабкін розповів про свого сина
Відомий український артист Сергій Бабкін розповів про свого сина

Зазначимо, що раніше стало відомо, чим за кордоном займається син відомого українського співака. Юнак у Канаді, крім навчання у школі, також захоплюється спортом. Хокеєм Ілля займається професійно та вже встиг досягти деяких успіхів у сфері, яку для себе обрав.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини