Горняк зізналась, чи підтримав її Остапчук після новин про її невтішний діагноз: “За що я і вдячна Всесвіту”

Відома українська блогерка та колишня дружина шоумена Володимира Остапчука зізналась, чи спілкувалась з колишнім чоловіком після новин про її нелегкий діагноз

Христина Горняк два роки перебувала у шлюбі з відомим українським шоуменом і телеведучим Володимиром Остапчуком. Спершу закохані приховували своє розлучення, втім коли чоловік знайшов нову дівчину, все стало зрозуміло. Нині у кожного з них своє життя, проте шанувальники продовжують цікавитись, чи спілкуються Горняк та Остапчук після розлучення.

Зокрема, таке питання українській блогерці поставили й після її нещодавнього зізнання. Нагадаємо, що раніше Христина Горняк розповіла, що в Україні лікарі поставили їй діагноз гідронефроз 4 ступені. Спеціалісти в українських клініках одразу заявили, що потрібно видаляти нирку, втім після консультації із закордонними медиками їй запропонували варіант альтернативного лікування, яке дає шанс на збереження органу.

Христина Горняк зізналась, що їй можуть видалити нирку
Христина Горняк зізналась, що їй можуть видалити нирку

Вперше після цього зізнання знаменитість вирішила поспілкуватись зі своїми шанувальниками. Христина Горняк відповідала на запитання, які цікавили її авдиторію. Одним із таких, очікувано, стало питання про те, чи написав їй колишній чоловік Володимир Остапчук після того, як дізнався, що його екскохана хворіє. Звісно, блогерка зауважила, що такі запитання нині є недоречними – у кожного з них свій шлях і своє життя – втім, не змогла зірка не відповісти на цікавість фанів.

“Думаю, що ці питання не дуже вже доречні, у кожного вже своє життя… але один раз відповім, бо багато запитуєте – ні, не підтримав”, – пояснила Христина Горняк.

Крім того, додала відома українська блогерка, навіть не всі, кого вона вважала друзями, висловили свою підтримку або бодай поцікавились, як вона. Втім, з цього приводу Христина Горняк не засмучується. Знаменитість зізнається, що таким чином Всесвіт очищує її оточення, за що вона дуже вдячна.

Христина Горняк відповіла на запитання шанувальників
Христина Горняк відповіла на запитання шанувальників

Нагадаємо, що Володимир Остапчук розлучився з другою дружиною восени 2022 року. Вже у лютому 2023 року стали з’являтись чутки, що шоумен одружився втретє. Знаменитість і досі не спростував, але і не підтвердив інформацію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини