“До останнього сподівалась, що попустить”: Маша Єфросиніна через ускладнення хвороби втратила голос

Відома українська телеведуча та благодійниця Маша Єфросиніна розповіла про своє захворювання. Зірка зізналась, що втратила голос і змушена була звернутись по допомогу

Через постійні нерви та стрес чимало українців сьогодні стикаються з неприємними вірусними або інфекційними захворюваннями. Перехворіла нещодавно і відома телеведуча та благодійниця Маша Єфросиніна. Знаменитість повідомила про це на особистій сторінці та додала, що не стала б висвітлювати стан свого здоров’я, якби не неприємні наслідки хвороби.

Маша Єфросиніна розповіла, що ледве не втратила голос. Коли вона захворіла, він дещо підсів, а з часом і взагалі зник. Знаменитість зазначила, що це не спантеличило б її так сильно, якби не декілька важливих заходів. Зірка давно планувала свій виступ на “Куражі” та “Жіночому форумі”, тому їй особливо важливо було побачити та зустрітись зі своїми шанувальниками.

Маша Єфросиніна розповіла про своє захворювання
Маша Єфросиніна розповіла про своє захворювання

Втім, продовжила свою розповідь відома українська телеведуча, вона не розгубилась і вирішила, до кого можна звернутись по допомогу. Маша Єфросиніна розповіла, що написала своєму другові та колезі Артему Пивоварову, який підказав їй, як швидко повернути втрачений голос. Співак як ніхто інший знає, що робити у подібних випадках.

Український артист підказав своїй подрузі, що їй робити у такому випадку. Маша Єфросиніна повідомила шанувальникам на своїй сторінці в Інстаграмі, що Артем Пивоваров порадив їй піти на “заливку” зв’язок. Ведуча вирушила до лікарні та провела всі необхідні процедури. Фахівці у медичному закладі також виписали знаменитості ліки.

Маша Єфросиніна розповіла, як втратила голос
Маша Єфросиніна розповіла, як втратила голос

Пізніше відома українська телеведуча повернулась до своїх підписників в Інстаграмі з чудовими новинами. Маша Єфросиніна повідомила, що не пропустила важливі для себе виступи та чудово впоралась із задачею. До слова, між заходами, для лікування голосових зв’язок, зірка приймала медикаменти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини