“Синочок буде з нами”: родина Мірошниченків після довгих пошуків змогли всиновити дитину

Ще декілька днів тому дружина Мірошниченка зізналася, що в них виникли труднощі з всиновленням дитини, але зараз ситуація кардинально змінилася. Пара чекає на малюка.

Відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко разом зі своєю дружиною вже давно розповідали про те, що вони планують всиновити дитину. Пара подала всі відповідні документи, але в них виникали певні труднощі з очікуванням дитини. Дружина Мірошниченка  зізналася, що зараз дітей для всиновлення немає, тому їм потрібно почекати.

12 червня ситуація кардинально змінилася. Щасливе подружжя повідомило інформацію про те, що відповідна організація, яка займається пошуком дітей для всиновлення знайшла для них маленького хлопчика, якого вони зовсім скоро зможуть забрати до своєї щасливої та дружньої родини.

“Поки без подробиць. Ми підписали заяву на всиновлення. Ще зовсім трохи і синочок буде з нами!”, – розповідає подружжя.

Тимур Мірошниченко розповів про всиновлення дитини
Тимур Мірошниченко розповів про всиновлення дитини

Відомо, що пара має право всиновити дитину віком до чотирьох років. Також подружжя не може просто взяти опікунство над якимось малюком, з цим все дуже суворо. Всиновлення дитини – це велика миттєва відповідальність, яку потрібно нести з собою все життя. Всиновлених дітей не можна взяти, а потім повернути назад, якщо не сподобається. Діти – це не хатні тваринки і Мірошниченки це розуміють, як ніхто інший.

Прихильники пари у коментарях підтримали таке рішення і засипали приємними словами:

  • “Гідний приклад іншим! Сподіваємося, що в них все вийде і вони стануть ідеальними батьками для малюка, який ріс без батьків!”,
  • “З такими проблемами зіштовхнулися під час всиновлення. Це потрібно висвітлювати, щоб всі знали, як це відбувається і це дуже непросто”, – пишуть користувачі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини