Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Михайлом Кацуріним: Дантеса і Кацуріну вирішила не запрошувати

В Мережі почали ширитися чутки про весілля Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна. Співачка вирішила вперше прокоментувати це і назвала дату події.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін почали будувати свої стосунки ще минулого року. Пара досі збирає навколо себе багато хейту через раптову “колаборацію”. Ні для кого не секрет, що Надя розірвала стосунки з Володимиром Дантесом і почала будувати їх з їхнім екс-другом Кацуріним. Дантес, в свою чергу, закрутив роман з колишньою дружиною Михайла Дашею Кацуріною.

В соціальних мережах почали активно обговорювати весілля Наді та Міши. Здогадки про весілля пари зʼявилися після того, як фешн-журналіст Роман Тимофєєв розповів, що він “десь чув”, що пара найближчим часом планує зіграти весілля, але закохані тривалий час ніяк не коментували такі закиди. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чи буде весілля в зіркової пари і якщо так, то коли це має статися.

В мережі зʼявилися чутки про весілля Кацуріна і Дорофєєвої
В мережі зʼявилися чутки про весілля Кацуріна і Дорофєєвої

Надя Дорофєєва дала власний коментар з цього приводу. Співачка любить спілкуватися зі своїми прихильниками у соціальних мережах. Зірка опублікувала фотографію 15 червня і розповіла, що вона планує реліз нових пісень, які от-от мають побачити світ. На фото була сама Надя, Михайло Кацурін та продюсер співачки Іван Клименко.

“Цим складом зібрались знов, щоб написати нове. Погнали!”, – написала Дорофєєва.

Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про весілля з Кацуріним
Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про весілля з Кацуріним

Прихильники були спантеличені такою інформацією і один з них здивовано повідомив, що в цей день в пари мало бути весілля, а вони пишуть пісні. Надя Дорофєєва коротко відповіла на такий коментар, розвіявши всі чутки про весілля з коханим Кацуріним.

“Хахаха, ну будемо знати”, – каже Надя Дорофєєва.

Схоже, весілля найближчим часом можна не чекати, але не виняток, що пара вже почала планувати узаконення своїх стосунків. Сподіваємося, незабаром коханці потішать своїх прихильників новинами.

Популярне

Подібні новини