З розкішного особняка до скромної квартири: де живе Даша Квіткова після розлучення з Добриніним

Днями стало відомо, що Даша Квіткова та Микита Добринін офіційно розлучилися. Зараз дівчина живе в квартирі, в яку переїхала зі спільного з Добриніним будинку.

Микита Добринін і Даша Квіткова були найкращю парою, створеною завдяки проєкту “Холостяк”. Прихильники пари брати приклад з їхніх стосунків і вони бути справжнім ідеалом української родини, але шлюб пари розвалився дуже неочікувано для всіх. Про це Даша Квіткова ексклюзивно розповіла під час свого інтервʼю з Машею Єфросиніною.

Після розлучення Даша з Микитою почали жити окремо, не дивлячись на те, що у них був спільний будинок. Спочатку, Даша жила разом з маленьким сином Левом у будинку, але потім вирішила переїхати на орендовану квартиру. Своє рішення дівчина пояснила великим бажанням все змінити, тому переїзд відбувався в декілька етапів: пошук квартири, збирання речей, перевезення, прибирання і розбір тисячі коробок.

“Життя дуже цікава річ, вивозьте все з посмішкою”, – написала Квіткова в описі під відео з переїздом.

Даша Квіткова розповіла про переїзд на нову квартиру

На відео можна побачити велику кількість коробок і трішки змучену, але щасливу Дашу, яка займається переїздом, але деякі прихильники не зрозуміли, чому Квіткова так активно показувала в Мережі переїзд, але істинну причину розповідати не стала:

“Дивна позиція: розповідати в блозі про пошук квартири і переїзд у всіх кольорах, записувати цілу купу сторіз та рілсів, а на питання від аудиторії, чому відбувається переїзд, ви кажете, що на таке питання не відповідаєте. Якщо це занадто особисто, то можна придумати відмазку про те, що дуже складно самій з дитиною у великому будинку, але ж ні, заради переглядів тримаєте інтригу”, – написала одна з прихильниць.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини