Тіна Кароль розчулила згадкою про покійного чоловіка Огіра: “Життя важливої людини я не змогла врятувати”

Відома українська співачка Тіна Кароль нещодавно отримала спеціальну нагороду. Дякуючи за відзнаку, знаменитість пригадала свого покійного чоловіка Євгена Огіра

Тіна Кароль, відома українська співачка, нещодавно отримала спеціальну нагороду від української премії YUNA. Зірку нагородили в номінації “За благодійність та меценатство”. Хоча відвідати церемонію знаменитість не змогла, вона створила відеозвернення до шанувальників, гостей та організаторів премії.

Відома українська співачка зазначила, що не існує “маленьких” добрих справ, адже кожна з них формує велику й благородну ціль. Знаменитість подякувала за нагороду, а також висловила вдячність волонтерам і благодійним фондам, пліч-о-пліч з якими працює довгий час. Крім того, додала Тіна Кароль, зазначила, що кожен зміг зрозуміти, що музичний фронт є не менш важливим, ніж будь-який інший.

Тіна Кароль подякувала за нагороду від премії YUNA
Тіна Кароль подякувала за нагороду від премії YUNA

Не могла Тіна Кароль оминути увагою подію і на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість пригадала, що почала займатись благодійністю ще 9 років тому, коли у засвіти відійшов її чоловік. Артистка зазначила, що всі добрі справи, які вона робить, присвячує своєму покійному коханому.

“Благодійною діяльністю я займаюся вже 9 років. З мрією та надією, що мені вдасться врятувати багато життів, тому що життя важливої людини в моєму серці, я не змогла врятувати”, – зазначила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм і додала, що свою благодійну діяльність вона присвячує своєму покійному чоловіку.

Тіна Кароль пригадала свого покійного чоловіка Євгена Огіра
Тіна Кароль пригадала свого покійного чоловіка Євгена Огіра

Нагадаємо, що відома українська співачка перебувала у шлюбі з продюсером Євгеном Огіром. Зіркова пара виховувала разом сина, втім їхню сімейну ідилію перервала несподівана звістка – в чоловіка діагностували онкологічне захворювання. Після довгої боротьби продюсер, чоловік Тіни Кароль відійшов у засвіти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини