“Дві смужки”: Катерина Полтавська показала свої тату і розповіла, що такого в ній знайшов Остапчук

Володимир Остапчук вже майже рік перебуває у стосунках з молодою журналісткою Катериною Полтавською. Дівчина розповіла, чим привабила чоловіка.

Про молоду дружину Володимира Остапчука відомо не так багато, як про самого телеведучого, але Катерина не проти проводити комунікацію зі своїми прихильниками і кожного разу відкриватися з нового боку для них. Цього разу дівчина вирішила похизуватися своїми татуюваннями перед прихильниками і розповісти, що такого в ній знайшов зірковий телеведучий, який почав будувати стосунки з нею одразу після розлучення з Христиною Горняк.

В одній із соціальних мереж Катерина Полтавська вирішила влаштувати інтерактив для прихильників. Журналістка залишила у сторіз “віконце”, в яке кожен міг написати їй щось: поставити запитання, написати критику чи комплімент, а дівчина відверто відповість на те чи інше запитання. Користувачі Мережі вирішили поцікавитися, що такого Володимир знайшов у Катерині. Полтавська відповіла чітко і без вагань:

“Коли я запитую, що він подумав у перші хвилини нашої зустрічі, він відповідає, що подумав, що я ох**нна. Ця відповідь здається мені абсолютно вичерпною”

Катерина Полтавська розповіла, чим підкорила Остапчука
Катерина Полтавська розповіла, чим підкорила Остапчука

Також прихильники зацікавлені татуюваннями Полтавської. Як виявилося, на руках в дівчини цілих пʼять татуювань: сонечко, смайлик, прапор України, тюльпан і сердечко. Два останніх татуювання в Катерини на лівій руці, а три інших на правій. Щоправда, прапор України видно не дуже добре, бо кольорові татуювання на пальцях тримаються ще гірше, ніж у чорному кольорі.

“Тут дві смужки. Треба зробити корекцію, тому що фарба не така вже яскрава”, – додає кохана Володимира Остапчука.

Катерина Полтавська показала свої татуювання
Катерина Полтавська показала свої татуювання

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини