Ігор Кондратюк зробив прогноз про подальше життя Оксани Марченко: що напророкував колишній подрузі?

Ігор Кондратюк, який багато років співпрацював з Оксаною Марченко, припустив, як може скластися доля ведучої, яка полишила Україну та виступила на пресконференції у москві.

Оксана Марченко вже давно зникла з медійного простору України, але пам’ять про неї досі жива. Щоправда, здебільшого у негативному плані. Минулого року, коли росія почала повномасштабне вторгнення, дружина Медведчука “відзначилася” тим, що за кілька днів до 24-го лютого майже таємно виїхала у Білорусь, а згодом почала записувати звернення до лідерів інших держав з проханням відпустити свого коханого Віктора з-під варти.

Згодом стало відомо, якими шаленими статками володіло подружжя, яке не цуралося нічого російського.

Ігор Кондратюк зробив прогноз про подальше життя Оксани Марченко

Нині ж не відомо, де саме проживає колишня ведуча, але її колишні колеги припускають, яким може бути майбутнє знаменитості. Зокрема Ігор Кондратюк, який багато співпрацював з Оксаною, висловив свою точку зору на те, чи є шанси у Марченко повернутися назад в Україну. За словами продюсера, за цією популярною жінкою вже закріпилася репутація зрадниці і вона вже не зможе від неї позбавитися. Він вважає, що колишньої слави їй точно не повернути.

Стало відомо, як виглядає маєток запроданки Оксани Марченко
Ігор Кондратюк зробив прогноз про подальше життя Оксани Марченко

Сам же відомий чоловік поділився тим, що його стосунки з обличчям “Україна має талант” та “Х-фактор” стали руйнуватися вже після 2014-го року. Він зазначає, що написавши різку публікацію про агресію на Донбасі, побачив справжнє обличчя своєї подруги з СТБ. Виявляється вона різко висловила свої думки, написавши Ігорю проросійські наративи.

Нагадаємо, що Віктора Медведчука минулого року взяли під варту, а згодом передали рф, як персону з обмінного фонду. Назад замість чоловіка Марченко повернулися назад додому наші захисники.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини