“Звучить інакше”: Океан Ельзи на чолі з Вакарчуком перевипустили хіт, написаний 15 років тому

Українськи артисти активно перевипускають свої пісні, які були випущені багато років тому. Не винятком став гурт "Океан Ельзи" - хлопці дали друге життя своїй пісні.

Гурт “Океан Ельзи” на чолі зі Святославом Вакарчуком по-справжньому увійшов в українську культурну історію. Музиканти подарували своїм прихильникам хіти, від яких неможливо відірватися. Саме з їхніх пісень було створено не один тренд, який підкорив такі мережі як ТікТок, Інстаграм та інші.

З початком повномасштабного вторгнення гурт активно гастролює цілим світом, збираючи кошти на допомогу Збройним Силам України. Тепер “ОЕ” вирішили перевипустити свій хіт “Я їду додому”, який вони вперше випустили 15 років тому. Сьогодні Вакарчук вирішив присвятити цю пісню українським саперам, які ризикують своїми життями для того, щоб очистити нашу Україну від мін, снарядів та інших боєприпасів, які чекають свого дня для того, щоб завдати удару.

Святослав Вакарчук присвятив пісню українським саперам
Святослав Вакарчук присвятив пісню українським саперам

Учасники “Океану Ельзи” кажуть, що сьогодні пісня звучить зовсім по-іншому. В ній відчувається весь той біль, який переживає кожен українець, але нас не покидає віра і надія в перемогу, в світле і щасливе майбутнє без війни та неминучих втрат. Також артисти представили кліп, в центрі якого опинилася молода дівчина. За сюжетом вороги українців забрали в неї найцінніше – її домівку, але вона намагається повернутися на рідну землю і жити в безпеці.

Океан Ельззи перевипустили хіт через 15 років
Океан Ельззи перевипустили хіт через 15 років

«Вона обирає для себе важкий і дуже важливий шлях повернення додому, який після неї стане безпечною дорогою для багатьох українців», – розповідають учасники гурту.

“Океан Ельзи” активно підтримують українську армію і закрикають це робити своїх прихильників. Лише однією підтримкою акції “Нам тут жити” хлопці переказали 500 тисяч гривень, і це лише частинка від того, що вони змогли зробити за майже півтора роки війни росії проти України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини