“Більше не дзвони”: Вова Дантес після розлучення з Дорофєєвою публічно звернувся до своєї колишньої коханої

Нещодавно у мережі вибухнула хвиля обговорень нової пісні Володимира Дантеса. Шанувальники впевнені, що артист присвятив свій хіт колишній дружині Наді Дорофєєвій

Відомий український шоумен і співак Володимир Дантес минулого тижня випустив нову пісню під назвою “Чуєш”. У тексті свіжої композиції чимало шанувальників побачили прихований сенс. Так, багатьом слухачам здалось, ніби артист у своїй пісні звертається до колишньої дружини Наді Дорофєєвої. З цього приводу виникло чимало обговорень, на які Дантес поспішив відповісти.

Дантес звернувся до колишньої

Нову пісню відомого українського шоумена його шанувальники сприйняли, як таємний посил до Наді Дорофєєвої, з якою він розлучився минулої весни. Знаменитість заспівав про дівчину та нерозуміння, що в ній можна було знайти. Висловився Дантес і про те, що вона схожа на миш, а він її давно забув.

“Я тебе забув, чуєш мене, чуєш? Я тебе забув, більше не дзвони”, – заспівав у новій композиції відомий український шоумен.

Оскільки у мережі розгорілась хвиля обговорень, Володимир Дантес вирішив на все відповісти. Знаменитість іронічно поцікавився, хіба в нього не може бути особистого життя, яке не стосується колишньої дружини. Ба більше, зазначив шоумен, він у жодному разі не може зневажливо ставитись до колишньої дружини, тому він здивований, що слухачі вбачають у цій пісні саме такий сенс.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва розлучились навесні минулого року
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва розлучились навесні минулого року

Володимир Дантес зазначив, що поважає стосунки з Надією Дорофєєвою та не може сказати про неї нічого поганого. Крім того, додав знаменитість, якби він погано висловився про ексдружину, він би погано висловився й про себе. Саме тому, навіть після розлучення він поважає свою колишню.

Отже, Володимир Дантес і дійсно звертався до своєї колишньої, втім це була не Надя Дорофєєва. Ймовірно, у своїй новій пісні артист вирішив пригадати досвід стосунків, які мав ще до шлюбу з відомою українською співачкою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини