Христина Горняк повернулася в Україну: Остапчуку пожити в спільному будинку з молодою коханою не вдасться

Колишня дружина Володимира Остапчука Христна Горняк повернулася в Україну. Зірка поїхала до рідного міста, але мету свого візиту вона не назвала.

Українська блогерка та нотаріусиня Христина Горняк тривалий час будувала стосунки з телеведучим Володимиром Остапчуком. Новина про розлучення відомої пари приголомшила прихильників – вони здавалися ідеальною парою і ніхто не міг навіть подумати, що таке можливо, але від таких подій не застрахований ніхто.

Після розлучення Христина Горняк поїхала на відпочинок на кордон, а потім і зовсім переїхала до Відня. Зірка вже обжилася там, знайшла собі квартиру, знайомих та друзів і невідомо, коли дівчина планує переїзд назад до України. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що зараз блогерка все ж знаходиться в Україні.

Про це стало відомо зі сторіз Христини. Дівчина опублікувала серію знімків під час подорожі до рідного міста, а також сфотографувала один з памʼятників, який, як виявилося, робив її вітчим. Спочатку Горняк опинилася в Ужгороді, а потім вирушила потягом до Києва. Про свій візит зірка нічого поки не розповіла.

Христина Горняк повернулася в Україну

“Ну привіт, мій рідний Ужгород”, – підписала одну з фотографій блогерка.

Останнім часом в Мережі активно говорять про спільний з Остапчуком будинок. Відомо, що екс-подружжя не встигло організувати поділ майна, але Володимир вже обживається у будинку зі своєю новою пасією. Христина публічно прокоментувала такий закид і сказала, що без її відома ніхто там обживатися не буде і, схоже, будуть жити там утрьох.

Христина Горняк повернулася до Остапчука в Україну

Подейкують, що Горняк приїхала саме для того, щоб остаточно поставити крапку у стосунках з Остапчуком і вирішити питання з недобудованим будинком. Кому він дістанеться – залишається секретом.

Популярне

Подібні новини