“Розкриваємо таємницю”: переможниця “Холостяка-12” Катерина Лозовицька назвала імʼя бойфренда

Зірка реаліті-шоу про кохання Катерина Лозовицька не стала будувати стосунки з Алексом Топольським. Зараз в дівчини нові щасливі стосунки з іншим чоловіком.

Катерина Лозовицька отримала перемогу у проєкті “Холостяк-12” з Алексом Топольським. Цей сезон став найскадальнішим сезоном за всю історію проєкту: дівчата самостійно покидали шоу, було багато непорозумінь, обману та брехні, а Алекс виявився зовсім не тим чоловіком, якого всі уявляли. Саме тому Катерина не стала будувати з ним стосунки.

Зараз дівчина вже тривалий час проживає на кордоном і будує стосунки з іншим. Катерина неодноразово публікувала спільні фото з коханим, але нікому не розповіла про його особистість. Прихильники зовсім не знають хто він, чим займається, а головне – як його звати. Цим вирішили поцікавитися деякі з фанів Лозовицької.

Катерина Лозовицька зі своїм новим бойфрендом, з яким зустрілась у Варшаві
Катерина Лозовицька зі своїм новим бойфрендом, з яким зустрілась у Варшаві

Зірка вирішила влаштувати типове для блогерів спілкування зі своїми прихильниками, даючи їм можливість поставити запитання на ту чи іншу тему. Цього разу Катерину вирішили допитати про її коханого чоловіка та чому вона не розповідає, як його звати. Дівчина вийшла у сторіз і там її коханий сам відповів на це питання.

“Я навіть не знаю, що тут думати. Насправді, ніхто нічого не приховував, просто моє імʼя ніхто не питав. Мене звати Володимир! Таємниця розкрита”, – каже чоловік.

Катерина Лозовицька розсекретила імʼя свого коханого

Користуючись можливістю, прихильники поцікавилися у Володимира, чи складно йому було завоювати серце Лозовицької. Володимир зізнається, що він завойовує її кожного дня і не планує зупинятися. Для нього не існує жодних труднощів, він просто хоче, щоб Катерина біля нього була найщасливішою жінкою на Землі, тому зробить це без зайвих вагань і з власного бажання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини