“Вибачайтесь”: на фоні чуток про повернення Винника Володимир Дантес зробив публічне звернення

Останнім часом вся Мережа не вщухає після новини про сенсаційне повернення Олега Винника. Володимир Дантес не став мовчати і вирішив прокоментувати ці новини.

19 червня 2023 року на You-Tube каналі “КРП (крупним планом)” зʼявився анонс великого інтервʼю з Олегом Винником. В описі відео йдеться про те, що чоловік нарешті вирішив прокоментувати своє зникнення, здоровʼя та особисте життя. Після такого сенсаційного анонсу весь український шоу-бізнес не може оговтатися від новини.

Володимир Дантес став одним з тих, хто вирішив прокоментувати це дійство. Чоловік вражений поверненням Винника до народу і закликав кожного вибачитися перед ним. Не забув співак пригадати й власні нещодавні успіхи.

“Купа різної інфи. 2 місце ТОП-100 Україна, 59 ТОП-100 Польша, 1 місце на You-Tube (чоловік говорить про свою нову пісню), але! Винник повернувся, ось це новина! Вибачайтесь”, – написав в Мережі Володимир Дантес.

Володимир Дантес звернувся до Олега Винника

Нагадаємо, куди зник Олег Винник. Про чоловіка будували багато теорій стосовно його перебування, але офіційна версія – артист знаходиться в Німеччині на лікуванні. Ніхто не знає, чим саме хворіє артист і як ця звороба почала розвиватися, але це й справді так. Олег перестав записувати нові пісні, не публікував нових фото і не розповідав на свою велику аудиторію про повномасштабне вторгнення.

Олег Винник повернувся в медіа-простір

Натомість, чоловік, як каже його близьке коло, активно допомагав Збройним Силам України покупкою автомобілів за власні кошти, які відправляв на першу лінію фронту, а також непогано допомагав грошима. Сподіваємося, нове інтервʼю з Олегом Винником розставить всі крапки над “і” і ми зможемо дізнатися, а головне – зрозуміти причину відсутності улюбленця всіх українців.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини