Зірка “Кухні” Кузнєцова зізналась, що свариться з чоловіком-росіянином через війну в Україні: “Мене бісить”

Відома українська актриса Катерина Кузнєцова висловилась про стосунки з чоловіком з росії. Знаменитість зізналась, що причиною їхніх сварок часто стає війна в Україні

Катерина Кузнєцова, відома українська актриса, здобула особливу популярність після знімань у серіалі “Кухня”. Поза камерами та знімальними майданчиками у знаменитості все склалось чудово. Кузнєцова живе у цивільному шлюбі з російським бізнесменом Максимом. Зіркова пара нині мешкає за межами росії, а у новому інтерв’ю для Слави Дьоміна зірка розповіла про стосунки з чоловіком.

Знаменитість вирішила не приховувати та чесно заявила, що з цивільним чоловіком у неї виникає багато сварок. Причиною стає війна в рідній країні актриси. Зірка розповіла, що її чоловік Максим часто розповідає їй про росіян, які не підтримують війну в Україні. Так, зірковий обранець зазначає, що той чи інший його друг виїхав за межі росії, аби уникнути мобілізації чи відповідальності перед російським законом через незгоду з кремлівським режимом.

Втім, артистку дуже чіпляють такі слова її чоловіка. В інтерв’ю для Слави Дьоміна Кузнєцова зазначила, що вона не розуміє росіян, які лише на словах проти війни. Актриса дуже різко реагує на слова коханого, іронічно заявляючи, що ніхто не хоче боротись із режимом самостійно – всі хочуть спостерігати за тим, як це роблять інші.

Катерина Кузнєцова та її цивільний чоловік Максим
Катерина Кузнєцова та її цивільний чоловік Максим

Відома українська актриса розповіла, що її цивільний чоловік не погоджується з її думкою, що хороших росіян не буває.

“Мене це бісить, і ми з ним починаємо через це сваритися”, – прокоментувала в інтерв’ю українська актриса Катерина Кузнєцова.

Втім, продовжила знаменитість, її цивільний чоловік ніколи довго не стоїть на своєму. Коханий Катерини Кузнєцової розуміє, чому вона дотримується такої думки про населення росії, тому, як тільки виникне сварка на подібну тему, одразу вибачається перед дружиною та намагається згладити кути.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини