Співачка Слава Камінська пояснила свою позицію про неповернення до України: “Мені стало прикро”

Слава Камінська вирішила публічно виправдатися за свої слова про неповернення до України і пояснила, що це сталося через надмірну емоційність.

Відома українська співачка та зірка гурту “НеАнглели” Слава Камінська з початком повномасштабного вторгнення проживає в Нідерландах. Зірка каже, що вона не хоче, щоб її діти постійно перебували під обстрілами, чули звуки вибухів і таке інше, тому було прийняте рішення переїхати до іншої країни.

Зараз Камінська будує стосунки з новим чоловіком, про якого мало що розповідає. Як каже співачка, він допомагає їй з фінансового боку, а вона дякує за такий жест доброї волі. Крім цього, загадковий коханець да їй сили творити і вони разом з ним вчать різні мови. Не дивлячись на це, сама ж Камінська продовжує спілкуватися та захищати російську мову в Мережі. Після того, як зірка публічно стала на захист російської мови, на неї полилося чимало хейту.

Слава Камінська підтримала російську мову
Слава Камінська підтримала російську мову

Через це Слава рознервувалася і заявила, що взагалі більше ніколи не повернеться до України, але пізніше вирішила вибачитися за такі слова, говорячи про те, що вона була на емоціях і погарячкувала.

“Я часто спілкуюся зі своїми підписниками і зустрічаю багато хейту. Я сказала це зопалу, багато хто зараз не в собі зі зрозумілих причин. І нехай мені 38 років, але всередині мене є дівчинка, яка теж може ображатися”, – пояснила Камінська.

Також артистка додала, що їй дуже неприємно сваритися зі своїми прихильниками і вона не хоче, щоб люди один до одного грубили, бо ми маємо бути обʼєднаними і незламними, а не сваритися з будь-якої причини. На думку Слави Камінської, така поведінка недопустима і їй хотілося б це обмежити якомога сильніше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини