Джамала повернулася із США в Україну та розповіла, чому вирішила не затримуватися у Штатах, як Влад Яма

Співачка Джамала повідомила про від'їзд із США, розповівши про те, чого вдалося досягти завдяки своєму туру за океаном. Зірка поділилася подробицями.

Відома співачка Джамала, яка підкорила всіх у 2016-му році на Євробаченні, розповіла про своє нове досягнення. Вона завершила свій масштабний тур у Штатах, де артистка проводила благодійні аукціони, і завдяки розіграним лотам та небайдужим прихильникам, вдалося зібрати кошти на допомогу українцям. Зірка повідала, що було виручено 2 мільйони гривень. Ці гроші підуть до різних благодійних фондів.

Джамала розповіла, скільки назбирала допомоги українцям у США

Сама ж артистка розповідає, що роботи було стільки, що фанатам не слід чекати від неї на фото чи сторіз з американських міст.

“…все, що я бачила – це аеропорти, готелі та концертні майданчики”, — поділилася знаменитість.

Джамала розповіла, скільки назбирала допомоги українцям у США

Виявляється, вона виступала в Нью-Йорку, Чикаго, Торонто, Монреалі, Міннеаполісі, Ванкувері, Сіетлі, Сан-Франциско, Лос-Анджелесі, Орландо та Філадельфії.  Втім, їй було не до відпочинку чи мандрів.

До речі, у Штатах живе і хореограф Влад Яма, але цікаво, що хто би з українських знаменитостей не приїздив у США на виступи чи благодійні вечори, з ним не перетинався. Відомий танцюрист не планує поки вертатися назад додому.

Джамала же, попри те, що минулого року багато бувала за кордоном і навіть брала участь у польських “Танцях з зірками”, все одно повернулася в Україну. Тут у неї родина: чоловік та двійко дітей, яких вона дуже сильно кохає.

Нагадаємо, що Джамала з перших днів засуджувала повномасштабну війну в Україні та не мовчала і після 2014-го. Співачка всім серцем переживала за Крим, а свій переможний хіт на Євробаченні присвятила головній біді кримських татар, депортації у 1944-му році.

Популярне

Подібні новини