Тіна Кароль зустрілася з Папою Римським і повністю повторила стиль Олени Зеленської в одязі та зачісці

Популярна співачка Тіна Кароль поділилася надзвичайною новиною: вона зустрілася з Папою Римським. Навіщо знаменитість бачилася з головою Католицької церкви і як причепурилася заради цієї події?

Відома співачка Тіна Кароль поділилася унікальною подією у своєму житті. Вона зустрілася з Папою Римським Франциском. Зірка заради цього кардинально змінила свій образ. Замість яскравих нарядів, поп-діва обрала строгий костюм у стилі Олени Зеленської: подовжений чорний жакет, скромний низ. Довершила свій образ знаменитість мінімалістичною зачіскою, в якій розкішну косу зібрала на потилицю. Вийшло дуже незвично, як для виконавиці такого рівня.

Тіна Кароль зустрілася з Папою Римським: подробиці візиту

Навіщо Тіна Кароль приїхала до Папи Римського?

Як розповіла співачка на своїй сторінці в Інстаграмі, її зустріч з Франциском була присвячена, звісно, Україні та українцям, адже вдалося передати щоденник маленького хлопчика, на ім’я Єгор, який пережив страшну окупацію Маріуполя. Рядками, якими ділилася дитина у найважчі моменти, артистка ділилася раніше на своїх виступах. Те, що написано маленькою рукою — не вкладається у рамки жодної свідомості: там про втрату улюбленців, двох собак, смерть бабусі і знищення міста росіянами.

Тіна Кароль зустрілася з Папою Римським: подробиці візиту

Тіна вважає, що ці записи дуже важливо було передати духовенству, адже для неї це символ послання до Бога.

“Моя зброя — це слово, а мої обладунки — це вчинки. Я щиро вірю, що український народ та його діти доведуть безправність зла. Слава Україні!”, — завершила свою публікацію Кароль.

Нагадаємо, що раніше співачка неодноразово підіймала тему війни на своїх виступах, згадувала героїв, які відстоюють нашу землю, а її благодійний фонд нині допомагає не лише онкохворим діткам, а й постраждалим від війни українцям.

Популярне

Подібні новини