Олег Винник заявив, що вже 23 роки не живе в Україні і не має українського паспорта: “Я резидент Німеччини”

Олег Винник після тривалого мовчання про повномасштабне вторгнення вирішив дати ексклюзивне інтервʼю і розповів про своє громадянство та позицію стосовно ситуації в країні.

Майже півтора роки про Олега Винника не було нічого чути. Артист покинув Україну з початком повномасштабного вторгнення і нікому не розповідав де він, що з ним відбувається і як він себе почуває. Навколо його персони будувалися найрізноманітніші теорії, але артист перервав своє мовчання ексклюзивним інтевʼю для КРП.

Як виявилося, чоловік виїхав з України 26 лютого і вивіз разом із собою всіх рідних людей. Чоловік каже, що одразу відправився до Німеччини, резидентом якої він є вже цілих 23 роки. Також артист каже, що в нього немає українського паспорта, лише закордонний.

“Я громадянин України і хронічний українець, але я резидент Німеччини і вже 23 роки проживаю тут. В мене є тільки закордонний паспорт, бо внутрішній забрали ще на початку нульових. Я не хочу нічого розповідати про війну. Я виїхав 26 числа, вивозив із собою багато людей”, – пояснив Олег Винник.

Олег Винник ексклюзивно розповів про своє зникнення
Олег Винник ексклюзивно розповів про своє зникнення

Прихильники артиста у соціальних Мережах дуже обурилися такою поведінкою і словами чоловіка, тому не стали мовчати і засудили його за такі висловлювання:

  • “Який вигляд має це інтервʼю? Типу такий бідний і нещасний? До чого це зараз? Я думаю, що в нього все добре, але гроші закінчуються, тому вирішив, що потрібно повертатися”,
  • “Віник не хоче нічого казати щодо війни, бо тримає позицію я нє в палітікє?)”,
  • “Сидів там півтора роки, мовчав то нехай і далі так робить, він тут нікому не потрібен, дякую, що звільнив місце для нових і молодих виконавців, без цього набагато краще в українському шоу-бізнесі”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини