Закляті подружки Даша Гудкова і Надя Кацуріна: хто перший вийде заміж та візьме прізвище чоловіка

Відома українська співачка Надя Дорофєєва довгий час перебувала у шлюбі з Володимиром Дантесом. Після розлучення зіркова пара почала будувати стосунки зі своїми найкращими друзями

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, довгий час перебувала в стосунках зі своїм першим чоловіком Володимиром Дантесом. Навесні минулого року зіркова пара оголосила про розлучення. Втім, на цьому історія не закінчилась. Нині артисти будують стосунки зі своїми найкращими друзями в минулому – Дорофєєва закрутила роман із Михайлом Кацуріним, а Дантес почав зустрічатись із Дашею Кацуріною.

Такий несподіваний поворот серйозно сполохав громадськість. Шанувальники зіркових колишніх почали активно обговорювати їхнє особисте життя, але легендарна четвірка – Надя, Вова, Даша та Міша – мовчали про те, що між ними відбувається. Нині все набагато зрозуміліше. Новоспечені зіркові пари будують стосунки, залишивши все, що було, позаду.

Ба більше, у мережі не так давно з’явились чутки про те, що Надя Дорофєєва таємно вийшла заміж за свого бойфренда Михайла Кацуріна. Про це, зокрема, розповів Богдан Беспалов, зірковий блогер і пліткар. Він заявив, ніби вечірку з приводу весілля влаштували у Києві, а на захід завітало багато відомих українських знаменитостей.

Надя Дорофєєва ймовірно вийшла заміж за Михайла Кацуріна
Надя Дорофєєва ймовірно вийшла заміж за Михайла Кацуріна

А ось відома українська рестораторка Даша Кацуріна виходити заміж за свого бойфренда Володимира Дантеса, справжнє прізвище якого – Гудков, не спішить. Зіркова пара не часто ділиться особистими подробицями, залишаючи їх для себе. Втім, з того, про що Дантес і Кацуріна таки розповідали, можна зробити висновок, що у них все чудово.

Зокрема, знаменитості дуже часто проводять разом час, а український гуморист встиг подружитись із двома дітьми своєї коханої від попереднього шлюбу. Неозброєним оком можна побачити, що між Володимиром і Дашею виникли серйозні почуття, а їхнім шанувальникам це лише на радість.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини