“Не бігайте за коханням”: Оля Цибульська поділилася щемливим відео та розповіла, що віднині любить одну себе

Оля Цибульська дуже відверта зі своїми прихильниками. Артистка поділилася новими кадрами з особистого життя та розповіла про кохання і проблеми від нього.

Оля Цибульська здобула славу не тільки співачки, а й лідерки думки, яка активно веде сторінки у соціальних мережах. Її фото враз набирають сотні лайків, а жартівливі відео пересилаються друзям та знайомим. Знаменитість часто ділиться кадрами зі свого життя і остання публікація — не виключення.

Виконавиця показала ногу у фіксуючій перев’язці та розповіла про головне:

“Не бігайте за коханням”, — пише співачка і додає у текстовому повідомленні: “Я себе люблю. Щойно забуваєш про це — всесвіт обов’язково нагадає. Бережіть себе щодня. Бо підтримка потрібна нам усім. Перш за все — від себе”

Оля Цибульська показала, до чого її довело кохання: сидить у пов’язці

У коментарях було запідозрили, що мова йде дійсно про почуття, розлучення та навіть нового обранця у житті зірки, але, зрозумівши гумор артистки прихильники їй написали:

  • “Боже! Оля, одужуйте і бережіть себе”
  • “Головне, що Ви не падаєте духом”
  • “І ми вас любимо! І себе також”
  • “Що це за нове кохання?”
  • “Нехай швидше загоїться. Рух — то життя. Нехай будуть здорові ніжки”

Ну, а на любовному фронті у Цибульської насправді вже давно немає пригод. Вона давно вже заміжня та народила у шлюбі дитину. Навіть зуміла вмовити свого непублічного чоловіка на фотосесію для своїх фанатів. Попри те, що з обранцем провела чимало спільних років, довго не наважувалася його представити. Зокрема через його рішення бути у тіні. Так співачка вмить розбила міф про те, що мала стосунки з Дзідзьо.

Цибульська зізналась, куди зник Дзідзьо
Оля Цибульська показала, до чого її довело кохання: сидить у пов’язці

Нагадаємо, що Оля Цибульська весь 2022-й рік провела в Україні, за кордон не виїздила навіть в евакуацію у найгарячіші моменти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини