“Це не фінал”: Філіп Кіркоров розчарував виглядом після пластики та переплюнув навіть Таїсію Повалій і Білик

Скандально відомий російський співак вкотре показав результати своєї не особливо вдалої пластичної операції. Знаменитість заявив, що не збирається на цьому зупинятись

Філіп Кіркоров давно здобув популярність у своїй країні, втім останнім часом поведінка артиста стає все більш і більш скандальною. Знаменитість часто втрапляє у різні конфлікти, зокрема зі своїми шанувальниками. Окрема тема, яка вже давно забавляє публіку, раптовий потяг до пластичних операцій. Так, Філіп Кіркоров вирішив привести себе у порядок за допомогою спеціалістів.

Лише за останні декілька місяців Філіп Кіркоров двічі лягав на операцію, а все заради “сталевого” пресу. Результатами знаменитість, звісно, ділився на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм, а тепер показав, як виглядає його живіт, коли вже все загоїлось. У мережі з’явилось свіже відео з гуляння, на якому Філіп Кіркоров відпочивав зі своїми друзями. До артиста звернулись із запитанням, що це за “молодий хлопець”, а він демонстративно підійняв край сорочки, аби показати “кубики” на животі.

Показуватись зблизька співак не захотів, адже очевидно, що шрами на животі ніколи не загояться. Втім, знаменитість зазначив, що це – не фінал. Схоже, скандально відомий російський співак збирається зробити ще не одну пластичну операцію, аби спробувати у 56 років повернути собі ідеальне юнацьке тіло.

Співак Філіп Кіркоров показав свій живіт після пластичної операції
Співак Філіп Кіркоров показав свій живіт після пластичної операції

Слід зазначити, що такими неочікуваними поривами до змін у своїй зовнішності Філіп Кіркоров “переплюнув” навіть свою таку саму скандальну колегу Таїсію Повалій. Шанувальники давно казали артистці, що їй слід зупинитись і більше ніяк не чіпати свого лиця. Втім, зірка не зупинилась – так само як і її “друг” Кіркоров.

Відома українська співачка Ірина Білик також, за словами фанатів, перестаралась із походами до пластичних хірургів. Втім, зі скандалістом Кіркоровим їй точно не зрівнятись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини