Лайма Вайкуле заговорила українською і переплюнула Пугачову: звернулася до фанатів з важливим повідомленням

Латвійська співачка Лайма Вайкуле здивувала всіх своєю вишуканою українською мовою. Про що хотіла поспілкуватися артистка з прихильниками та як вивчила солов'їну?

Лайма Вайкуле набрала шалену популярність ще за радянських часів. Вона завжди помітно вирізнялася на сцені і нині не втрачає фанатської підтримки. Ба більше: зірка згуртувала коло себе ще більше прихильників, коли відверто почала говорити про підтримку України.

Лайма Вайкуле підняла український прапор

Знаменитість розповідала Дмитру Гордону, що вона проти тієї агресії, яку чинить росія, а ще зірка впевнена, що несправедливість буде подолано. Аби показати свою підтримку українському народові, артистка вирішила навіть навчитися говорити нашою мовою. Своє звернення у мережі вона почала саме солов’їною.

“Мої любі українці”, — сказала Лайма, запрошуючи прихильників на творчій вечір.

Лайма Вайкуле заговорила українською

Відео Вайкуле показали у мережі ТікТок, де воно враз набрало тисячі переглядів, а користувачі не переставали слати компліменти селебріті. Їй дякували за підтримку, а ще дивувалися, наскільки гарно у неї виходить говорити українською.

Фанати пишуть:

  • “Щиро дякуємо,а Вас запрошуєм з концертами в Україну після перемоги,це скоро буде”
  • “Дякуємо Вам, люба пані Лайма. Наша Вам ПОВАГА”
  • “Дякуємо Вам Лайма за підтримку і вашу позицію! Ви дуже смілива, розумна і вродлива жінка”
  • “Я щиро радію, що не розчарувалася у Вас, а точніше у Вашій щирості та людяності. Дякую за підтримку та добрі слова”

Нагадаємо, що Україну такою підтримує і подруга Лайми, Алла Пугачова. Зірок за таку позицію хейтять у росії, розпускаючи про них неприємні чутки. Втім, ще жодна з цих живих легенд естради не пошкодувала про своє рішення. Чоловік Примадонни взагалі віддає частину прибутку знедоленим українцям.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини