“Це було справжнє кохання”: бойфренд Лесі Нікітюк кинув її та закінчив стосунки заради переїзду за кордон

Особисте життя відомої української телеведучої та блогерки довгий час було засекреченим, проте тепер розкрились нові деталі. Виявляється, Лесю Нікітюк покинув її бойфренд

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк ніколи не любила розповсюджуватись про своє особисте життя. Останні стосунки, про які знаменитість розповіла шанувальникам, закінчились важким розставанням, тому відтоді зірка не ділиться особистими та романтичними деталями. Втім, нещодавно у мережу просочилась інформація про те, що зірка раніше зустрічалась із впливовим представником українського шоубізнесу.

Про це розповів зірковий блогер і пліткар Богдан Беспалов. Він зазначив, що Леся Нікітюк доволі довго перебувала у стосунках із загадковим чоловіком, втім у певний момент він розставив життєві пріоритети, в яких не вистачило місця ведучій. За словами зіркового блогера, ексбойфренд Лесі Нікітюк допомагав їй просунутись кар’єрними сходами та, мовляв, саме завдяки йому зірка закріпилась на “Новому каналі”.

Богдан Беспалов також розповів, що стосунки Лесі Нікітюк із загадковим бойфрендом були доволі серйозними. За словами блогера, подейкують, що вони жили під одним дахом, мали багато планів на майбутнє, а зірка українського телебачення навіть хотіла стати його офіційною дружиною та народити від чоловіка дітей. Беспалов наголосив, що “це було справжнє кохання”.

Леся Нікітюк зустрічалась із впливовим чоловіком, який кинув її заради переїзду
Леся Нікітюк зустрічалась із впливовим чоловіком, який кинув її заради переїзду

Завершились стосунки зіркової пари, за словами блогера, доволі сумбурно та незрозуміло. Богдан Беспалов розповів, що бойфренд Лесі Нікітюк раптово втік за кордон після початку повномасштабної війни. Крім того, колишній коханий зірки просто припинив виходити з нею на зв’язок. За словами пліткаря, Леся Нікітюк довго сумувала та навіть перебувала у депресії, втім врешті-решт взяла себе в руки та продовжила працювати.

Що стосується особистості загадкового чоловіка Лесі Нікітюк, то Богдан Беспалов зізнався, що не знає напевно, кого саме кохала знаменитість. За інформацією пліткаря, це може бути або звукорежисер, або телевізійний оператор. Втім, сказати напевно блогер не може. Слід зазначити, що Леся Нікітюк ніяк не реагувала на ці чутки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини