Alyosha “вляпалась” у скандал через радикальну позицію: звернулась до українок, які не виїхали за кордон

Відома українська співачка Олена Тополя нещодавно нарвалась на серйозну критику. Знаменитість заявила, що не розуміє жінок, які у часи повномасштабної війни не вивезли дітей за кордон

Alyosha, відома українська співачка, після початку повномасштабної війни разом зі своїми дітьми виїхала за кордон. Знаменитість оселилась у США та продовжила активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там зірка час від часу ділиться новими дописами та цікавими фотографіями, втім не завжди вони викликають у підписників позитивні емоції. Так, наприклад, нещодавно Олена Тополя зізналась, що не розуміє жінок, які не вивезли своїх дітей за кордон, та нарвалась на серйозну критику.

Зірка раніше опублікувала свіжі фотографії своїх дітей, а в коментарях до цієї публікації артистку присоромили за те, що вона показує щасливе життя власних дітлахів, поки в Україні триває війна. Олена Тополя зауважила, що в людей є Інтернет, аби писати такі хейтерські коментарі, втім абсолютно відсутнє розуміння, що їхні діти перебувають у небезпеці. Знаменитість заохотила підписників вивезти своїх дітей у безпечніше місце.

Олена Тополя звернулась до українок, які не вивезли дітей у безпечні місця
Олена Тополя звернулась до українок, які не вивезли дітей у безпечні місця

Хоча ця публікація мала мету знизити рівень критики у бік Олени Тополі, користувачі мережі почали ще більше її критикувати. Зокрема, підписники співачки зазначили, що у кожного власний світогляд і розуміння, як вчинити краще. Артистка опублікувала нове звернення до своєї авдиторії, в якому перепросила за всі слова, сказані раніше.

Alyosha вибачилась за необережні висловлювання та зазначила, що у ці страшні часи кожен українець є безумовним героєм і заслуговує на повагу. Артистка подякувала шанувальникам за те, що ті надихають її своєю впевненістю, стійкістю та вірою.

Alyosha вибачилась перед підписниками за критику українок, які не виїхали за кордон
Alyosha вибачилась перед підписниками за критику українок, які не виїхали за кордон

До слова, у коментарях до цієї публікації авдиторія Олени Тополі знову розділилась на декілька таборів. Поки одні зазначали, що їй не потрібно вибачатись за те, що вона рятувала своїх дітей від війни, інші побачили в останніх діях артистки лише бажання “повернути втрачену славу”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини