Андрій Бєдняков зізнався, що його стосунки з дружиною Короткою тримаються не на коханні: “Це така нещирість”

Український телеведучий Андрій Бєдняков розповів про стосунки зі своєю дружиною Анастасією Короткою. Знаменитість зізнався, що вони раніше розходились

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков вже 16 років будує стосунки з жінкою, яка стала його дружиною та матір’ю двох їхніх спільних дітей. Ця зіркова пара є прикладом для багатьох своїх шанувальників. У родині Бєднякова та Короткої, як здається на перший погляд, панує справжня гармонія та ідилія. Втім, так було не завжди.

Про це знаменитий ведучий розповів у новому інтерв’ю для Слави Дьоміна. Знаменитість зазначив, що раніше він розходився з Настею Короткою, втім ставалось таке виключно з його вини. У розмові з журналістом Бєдняков пригадав проблеми у стосунках із коханою, коли вони з нею ще жили в Маріуполі. Тоді, зазначив знаменитість, він поводився дуже погано, що псувало взаємини з дівчиною.

Андрій Бєдняков пригадав, що одного разу вони з Настею Короткою розійшлись на два-три місяці, але потім таки знову починали будувати стосунки. Друга серйозна сварка, яка ледь не стала причиною розставання, сталась вже після їхнього переїзду до Києва. Тоді, пригадує ведучий, вони з коханою багато говорили та намагались вирішити всі проблеми.

Андрій Бєдняков і Настя Коротка разом вже 16 років
Андрій Бєдняков і Настя Коротка разом вже 16 років

Нині у зіркової пари дуже глибокі та довірливі стосунки, а Андрій Бєдняков називає свою дружину своїм найкращим другом. Втім, зазначає знаменитість, їхній шлюб тримається далеко не на коханні. Звісно, великі почуття одне до одного між зірками присутні, втім секрет міцності їхнього союзу полягає далеко не в цьому.

“[Стосунки тримаються – прим. ред.] на дітях, на повазі, на планах на майбутнє. Ну казати, що “наші стосунки на коханні” – це така нещирість… [інші – прим. ред.] казали “на коханні”, а наступного дня вже лайном одне одного поливають”, – пояснив свою позицію Андрій Бєдняков.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини