Всі ознаки того, що Єгор Гордєєв полишив Нелю Шовкопляс: правда про роман головних ведучих “плюсів”

Чутки про роман Єгора Гордєєва і Нелі Шовкопляс потроху стихають. Невже знаменитості перестали спілкуватися та будувати свої стосунки? Дізнайтеся все у матеріалі.

Про роман Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс вже давно ходить багато чуток. Стосунки зіркам почали приписувати ледь не з тих часів, коли у “Сніданку з 1+1” з’явилася нова ведуча, а самі зірки тільки підігрівали плітки, які розпускалися у мережі.

Повсякчас з’являлися то фото, де селебріті ніжно обіймаються, то прямо на зйомках ранкової передачі вони один одному пускали бісики та навіть могли поцілувати один одного у щічку. Все це тільки розпалювало цікавість фанатів. Цього року не обійшлося навіть без подарунків. Виявляється, Єгор вручив своїй напарниці прикрасу у вигляді літака. Він, як ніхто інший знав, яка вона мрійниця та як сильно любить подорожі повітряним простором. Звідси і народилася ідея.

Гордєєв розповів про своє особисте життя
Єгор Гордєєв не підтвердив стосунки зі співведучою Нелею Шовкопляс

Втім, після Дня народження Нелі пристрасті почали вщухати. Тепер навіть на спільних кадрах вони тримають відчужено та на групових фото вже майже і не стають разом. Шовкопляс своєю чергою більше почала показувати світлин зі своєю родиною, а власне з дітками. Їх у неї двійко і народилися вони у шлюбі. Крім цього зірка “плюсів” перестала згадувати про колегу у приватних сторіз в Інстаграмі. У її напарника майже не з’являється згадок у мережі про свою компаньйонку.

Неля Шовкопляс з синами
Неля Шовкопляс з синами

Гордєєв же про своє особисте життя розповідав наприкінці лютого цього року. Він зазначив, що досі холостякує. Проте, як ведучий висловився, спалах почуттів все ж таки його наздогнав. Популярний чоловік не може назвати це закоханістю, але натякає, що наблизився до цього.

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс досі офіційно вважається заміжньою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини