“Реальності не існує”: продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський розповів, чи є у Винника майбутнє в Україні

Днями в Мережі зʼявилося інтервʼю Олега Винника, в якому він розповідає про причини свого затишшя, але велика частина представників шоу-бізнесу такої появи артиста не оцінила.

З початком повномасштабного вторгнення Олег Винник поспіхом покинув територію України. Про це артист зізнався у своєму першому за півтора роки інтервʼю. Як виявилося, чоловік зміг виїхати 26 лютого і весь час перебуває на лікуванні в Німеччині, але чим хворіє чоловік – не сказав.

Крім невеличких подробиць про своє особисте життя та здоровʼя, Винник розповів, чому зник з соціальних Мереж і ніяк не дає розголосу ситуації в рідній Україні. Артист відповідає, ухиляючись від конкретної відповіді, говорячи про те, що він не хоче маніпулювати своїми прихильниками і виставляти на показ своє життя, бо люди багато втратили і публікувати щось у соціальних мережах абсолютно не на часі.

Олег Винник ексклюзивно розповів про своє зникнення
Олег Винник ексклюзивно розповів про своє зникнення

Прихильники були обурені такими коментарями, але не менше цікавим залишається те, чи буде Олег Винник продовжувати свою діяльність на українській сцені. Продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський розповів, на скільки ймовірне повернення Винника до українського слухача.

На думку продюсера, Винник не зовсім усвідомлює, що він говорить. Чоловік припускає, що хтось йому вніс до голови ці думки до голови, але він може прозріти і все усвідомити. Такі інтервʼю створюють всі умови для того, щоб не повертатися в Україну після всього сказаного.

“Реальності не існує. У цій реальності він зробив все, щоб умови для його повернення складуться такі, що він не захоче їхати назад. Може, є якийсь вплив на нього зі сторони, може, хтось йому заливає у вуха і він не може вийти з цього впливу. Може, вийде в ефір, перезавантажить усе”, – розповів Михайло Ясинський.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини