Навіть Злата Огнєвіч привітала: фіналіст “Холостячки-1” Олексій Тригубенко вперше став батьком

Фіналіст проєкту "Холостячка" з Ксенією Мішиною Олексій Тригубенко вперше став батьком. Чоловіка в Мережі не забула привітати інша "Холостячка" Злата Огнєвіч.

Олексій Тригубенко зізнається, що від фіналу «Холостячки» з Ксенією Мішиною відходив дуже довго. Ксенія Мішина по-справжньому розбила йому серце і він абсолютно не знав, як взяти себе в руки. Через це йому було дуже складно побудувати нові стосунки з дівчатами, але згодом він зміг відшукати саме ту, яка стала для нього по-справжньому рідною людиною. 6 липня Олексій здивував своїх прихильників радісною новиною – у нього народився первісток, імені якого чоловік поки не назвав.

Про це стало відомо із соціальних мереж бізнесмена. Олексій опублікував фотографію з малюком в руках і ніжно привітав його з появою на цей світ:

“Ласкаво просимо в цй світ, сину! Не знав, що можна відчувати стільки любові”, – поділився ніжними словами Тригубенко.

Олексій Тригубенко вперше став батьком
Олексій Тригубенко вперше став батьком

Для прихильників чоловіка така новина стала справжньою сенсацією, оскільки, чоловік не розповідав про свою обранницю і не показував її у соціальній мережах, тому про вагітність жінки ніхто наіть не здогадувався. Ба більше, ніхто навіт не знає, хто вона, жінка, яка подарувала Олексію можливість стати батьком.

У коментарях Олексія радісно привітали з появою первістка не лише прихильники, але й одна з “Холостячок” Злата Огнєвіч. Сама Ксенія Мішина на таку новину поки ніяк не відреагувала і утрималась від привітань. Також приємні слова написав Григорій Решетнік та офіційна сторінка “Холостяка” додавши, що тепер кожен чекає фотографію матусі прекрасного малюка.

“*питання, хто ж матуся* Вітаємо! нехай росте здоровим і з мирним небом”, – пишуть представники любовного реаліті-шоу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини